Fluorit Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával

Fluorit Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Fluorit Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Fluorit Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Fluorit Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával

Hihetetlen erővel védik a finomtestedet. A páros semlegesíti az esetleges negatív hatásokat, tisztítják az aurát serkentik az energiaáramlást a testen belül. A fluorit tiszta energiáját erősítik a sungit gyógyító tulajdonságai és segítenek fenntartani a fizikai és érzelmi egészséget. Elősegítik a két agyfélteke közötti harmóniát a gondolkozásban. Segítik a több forrásból érkező információ feldolgozását
A Fluorit kiváló gyógyító kő. Ideális az aurikus mező általános tisztításához és javításához, valamint az összes csakra aktiválásához és energizálásához. Nyugtatja a kaotikus elmét, és elősegíti a szabadon gondolkodást, a rugalmasságot. Pszichés szinten ez egy nagyon védő kristály, amely megszünteti a személyes kapcsolatainkat fenyegető negatív energiákat. Különösen hasznos kristály a munkahelyen, ha ellenséges vagy ellentétes erők vesznek körül. A flourit a rendezettség kristálya rendet teremt belsődben és a békés és a tiszta környezet fokozására törekszik az életedben. A zsenik köveként is ismert, így könnyedén és bizalommal számíthatsz rá a komplex kérdések megoldásában. Kiváló kő a diákok számára. Feltételezett gyógyhatása: Segíthet a vérnyomással, a csontokkal, a fogakkal és az aggyal kapcsolatos állapotok kezelésében. Gyógyítja a torkot. Nagyon hasznos lehet emésztőszervi és bélrendszeri problémák esetén.
Sungit elnyeli a negatív energiákat és átalakítja, véd az EMF sugárzás ellen. Védi, megnyugtatja és megerősíti az immunrendszert. Harmóniát hoz az idegrendszernek és enyhíti a fájdalmat. Eltávolítja a szervezetből a betegséghez társuló negatív energiákat. Energiamezőt hoz létre, amely pozitív hatással van az energiatestedre. Védi és megtisztítja aurádat minden zavaró mezőtől. Megnyugtat és csökkenti a stresszt. Feltételezett gyógyhatása: Csökkenti a gyulladásokat. Használható az álmatlanság leküzdésére, az energia fokozására, a stressz csökkentésére és a szorongás enyhítésére, erősíti az immunrendszer működését.
Garuda Herkimer gyémánt Sungit medál. A herkimer azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek a legerősebben tisztítják az elektromágneses szennyeződéseket és radioaktivitást. Magas rezgései felemelik a sungit rezgésszámát és kiterjesztik a hatósugarát.

2024.05.28
8 mm
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Fibonacci szekvencia Az élet titkos kódja, a természet kódja, rezgései állítólag javítják a DNS-t. harmóniát és nyugalmat ad. felerősíti a sorozatban lévő kristályok energiát.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Minden fém alkatrész nemesacél, lenvászon zacskóban szállítva

Ékszereim és a Fibonacci és a 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. Weboldalamon közölt minden írás saját szellemi tulajdonom.

Adatok
Cikkszám
0384
Webáruház készítés