Tigrisszem Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával

Tigrisszem Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Tigrisszem Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Tigrisszem Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Tigrisszem Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával

A párosítás növeli az önbizalmat, segíti az új projekteket. A tigrisszem növeli a koncentrációt és az összpontosítást. A sungit segíti a tigrisszemmel való összekapcsolódást. Segít bennünket abban. hogy jobban hasznosítsuk energiáját az életben akár zavaros körülmények között is.
A Tigrisszem az egyik legősibb talizmán. Növeli az akaraterőt, bátorságot, lelkierőt ad, segíti a célok elérését. Inspirálja a kreativitást és kihasználja a tehetséget és a képességeket. Bőséget és jólétet hoz az életedbe növeli a bevételeidet, segít megőrizni a megteremtett javakat. Az üzletemberek kedvelt köve, ha nem vagy vállalkozó a tigris szem energiája akkor is segíthet az álmaid és a vágyak megvalósításában. A Tigris szem megtanítja, hogy ne add fel az álmaidat. Ez egy olyan kő, amely segít megérteni, hogy mi számít az életben. Az élet egyensúlyának fenntartása a tigrisszem egyik legpraktikusabb tulajdonsága. Feltételezett gyógyhatása: A tigrisszem jótékonyan hat a szemre. A tigrisszem vérellátó, növeli a vitalitást és az erőt, és egyensúlyba hozza a testet minden szinten. Erősíti a csontokat. Hatékony a rémálmok enyhítésére mérsékeli a depressziót. Előnyös mentális problémákra.
Sungit elnyeli a negatív energiákat és átalakítja, véd az EMF sugárzás ellen. Védi, megnyugtatja és megerősíti az immunrendszert. Harmóniát hoz az idegrendszernek és enyhíti a fájdalmat. Eltávolítja a szervezetből a betegséghez társuló negatív energiákat. Energiamezőt hoz létre, amely pozitív hatással van az energiatestedre. Védi és megtisztítja aurádat minden zavaró mezőtől. Megnyugtat és csökkenti a stresszt. Feltételezett gyógyhatása: Csökkenti a gyulladásokat. Használható az álmatlanság leküzdésére, az energia fokozására, a stressz csökkentésére és a szorongás enyhítésére, erősíti az immunrendszer működését.
Garuda Herkimer gyémánt Sungit medál. A herkimer azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek a legerősebben tisztítják az elektromágneses szennyeződéseket és radioaktivitást. Magas rezgései felemelik a sungit rezgésszámát és kiterjesztik a hatósugarát.

2024.05.01
8 mm
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Fibonacci szekvencia Az élet titkos kódja, a természet kódja, rezgései állítólag javítják a DNS-t. harmóniát és nyugalmat ad. felerősíti a sorozatban lévő kristályok energiát.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Minden fém alkatrész nemesacél, lenvászon zacskóban szállítva

Ékszereim és a Fibonacci és a 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. Weboldalamon közölt minden írás saját szellemi tulajdonom.

Adatok
Cikkszám
0379
Webáruház készítés