Tigrisszem Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával Unisex

Tigrisszem Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával Unisex
Tigrisszem Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával Unisex
Tigrisszem Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával Unisex
Tigrisszem Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával Unisex

A párosítás növeli az önbizalmat, segíti az új projekteket. A tigrisszem növeli a koncentrációt és az összpontosítást. A sungit segíti a tigrisszemmel való összekapcsolódást. Segít bennünket abban. hogy jobban hasznosítsuk energiáját az életben akár zavaros körülmények között is.
A Tigrisszem az egyik legősibb talizmán. Növeli az akaraterőt, bátorságot, lelkierőt ad, segíti a célok elérését. Inspirálja a kreativitást és kihasználja a tehetséget és a képességeket. Bőséget és jólétet hoz az életedbe növeli a bevételeidet, segít megőrizni a megteremtett javakat. Az üzletemberek kedvelt köve, ha nem vagy vállalkozó a tigris szem energiája akkor is segíthet az álmaid és a vágyak megvalósításában. A Tigris szem megtanítja, hogy ne add fel az álmaidat. Ez egy olyan kő, amely segít megérteni, hogy mi számít az életben. Az élet egyensúlyának fenntartása a tigrisszem egyik legpraktikusabb tulajdonsága. Feltételezett gyógyhatása: A tigrisszem jótékonyan hat a szemre. A tigrisszem vérellátó, növeli a vitalitást és az erőt, és egyensúlyba hozza a testet minden szinten. Erősíti a csontokat. Hatékony a rémálmok enyhítésére mérsékeli a depressziót. Előnyös mentális problémákra.
Sungit elnyeli a negatív energiákat és átalakítja, véd az EMF sugárzás ellen. Védi, megnyugtatja és megerősíti az immunrendszert. Harmóniát hoz az idegrendszernek és enyhíti a fájdalmat. Eltávolítja a szervezetből a betegséghez társuló negatív energiákat. Energiamezőt hoz létre, amely pozitív hatással van az energiatestedre. Védi és megtisztítja aurádat minden zavaró mezőtől. Megnyugtat és csökkenti a stresszt. Feltételezett gyógyhatása: Csökkenti a gyulladásokat. Használható az álmatlanság leküzdésére, az energia fokozására, a stressz csökkentésére és a szorongás enyhítésére, erősíti az immunrendszer működését.

2024.04.03
8 mm
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Fibonacci szekvencia Az élet titkos kódja, a természet kódja, rezgései állítólag javítják a DNS-t. harmóniát és nyugalmat ad. felerősíti a sorozatban lévő kristályok energiát.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Minden fém alkatrész nemesacél, lenvászon zacskóban szállítva

Ékszereim és a Fibonacci és a 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. Weboldalamon közölt minden írás saját szellemi tulajdonom.

Adatok
Cikkszám
0378
Webáruház készítés