A Belső Védelem ásvány karkötő

A Belső Védelem ásvány karkötő
A Belső Védelem ásvány karkötő
A Belső Védelem ásvány karkötő
A Belső Védelem ásvány karkötő
A Belső Védelem ásvány karkötő
A Belső Védelem ásvány karkötő

Hozd el életedbe a pozitivitást!!!
Az alapkő a csodálatos szépségű szivárvány obszidián. A szivárvány obszidián egy csodálatos kő arra törekszik, hogy eltávolítsa a negatív gondolataid és érzéseid, és helyettesítse azokat jó és pozitív gondolatokkal. A menyország szemének is nevezik, hídként viselkedik mely reményt és fényt hoz, arra ösztönöz, hogy csak a jóra összpontosíts. Nagyszerű tisztítószer a negatívumoktól mely környezetedből és saját belsődből származik. Megtisztítja az Aurát elnyeli negatív energiáit kivonja szorongást okozó érzéseket a testből és védőpajzsot von kőréd. Elriasztja azokat az embereket, akiknek negatív aurája van. Az öröm köve segíti az optimizmust. Pénzügyeidben is segíthet mivel elűzi a gátló gondolatokat, elkötelezettebb, elszántabb és inspiráltabb leszel álmaid eléréséhez! Gyógyítja a régebbi érzelmi sérüléseket. Enyhíti a haragot. Állítólag segíti a rossz karma feloldását. Erősíti a tisztánlátó képességeket. Megmutatja, hogyan élheted az életed dráma és a negatívumok által okozott felesleges stressz nélkül. Védő energiákkal vesz körül, amelyek megakadályoznak bármilyen negatívumot.
A fókusz kő egy csodálatos Larvikit. Eltávolít mindent a felesleges gondolatokat és mindent, ami káros és szükségtelen, hogy a pozitív energiaáramlást érezd. Nem csak eltávolítja ezeket a negatív energiákat, de meg is mutatja és arra ösztönöz, hogy pozitív energiát adj ki magadból. Új lehetőségeket nyit számodra.
A segítő kövek fazettált hematit gyöngyök melyek erősítik a föld energiáit , stabilitást ad és megnyugtatja az elméd. Ametiszt mely véd a negatív energiáktól és a negatív energiát pozitív, szerető energiává alakítja. Természetes nyugtató, enyhíti a stresszt és a feszültséget,
A karkötő egy nepáli kézzel vésett tiszta réz áldott mantra gyönggyel lesz teljes mely áldást hoz rád.
Ez a karkötő egy tökéletes kombináció arra, hogy feloldja benned azokat a negatív blokkokat melyek meggátolnak vágyaid elérésében. Elűzi a negativitást és pozitív gondolatokkal tölt el. Kombinálhatod bármelyik vonzás törvénye karkötővel
Tökéletesen megtisztítva, beprogramozva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

2024.05.02
8 mm
5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: A szivárvány obszidián segíti a test méregtelenítési folyamatát. Javítja a keringési rendszert hasznos görcsökkel izületekkel kapcsolatos fájdalom csillapításában. Támogat a függőségek leküzdésében. : A larvikite életerővel és fiatalsággal tölti el a testet. Segíthet az agyi funkciók javításában és a szívrohamok és a stroke-ok helyreállításában. Stabilizálja a vérnyomást és megnyugtatja az idegrendszert. Sok tanulási fogyatékosságot javít vagy kezel. Segít bizonyos bőrbetegségek kezelésében, a bőr természetes ragyogását és a test fizikai vitalitását is növelheti.

Adatok
Cikkszám
0262
Webáruház készítés