Védelem ásvány karkötő

Védelem  ásvány karkötő
Védelem  ásvány karkötő
Védelem  ásvány karkötő
Védelem  ásvány karkötő

különleges kecskeszem dzi Onix, turmalin, lápisz lazuli kombinácival

Az igazi Evil Eye amulett ásványkarkötő. A gonosz szem szinte minden ősi kultúrában megtalálható az amerikai kontinens-től Afrikán át Ázsiáig. Általában átokról van szó melynek kiváltója legtöbbször az irigység. A leírások szerint balszerencsét, szenvedést okoz. A legtöbb kultúra úgy véli, hogy a féltékenység a gonosz szem fő forrása, az irigység átokként jelentkezik. . Ennek kiküszöbölésére ősidők óta talizmánokat készítenek az emberek a mára fennmaradt legelterjedtebb napjainkban a festett kék -fehér-kék vagy kék-fehér-sárga- kék koncentrikus körökből álló szimbólum ez a „modern” változat.

Tibetben egy hagyományos amulettet használtak már több mint kétezer évvel ezelőtt. Ezekhez a gyöngyökhöz hasonló gyöngyöket találtak az ősi Egyiptom, Mezopotámia területén (itt Hórusz szemével is azonosították) is és Indiában. Tibetben ezeket a gyöngyöket ló szem-nek, tam mik, majd később kecskeszemnek luk mik-nek hívták. Ez a kifejezés ma a legismertebb és a gyöngyöket ma kecskeszem dzi-nek nevezik. Kezdetben lencse alakú volt később elfogadott lett a gömb forma is. A kecskeszem dzi természetes achát mely csiszolás után egy állat szemét mutatja. Ezek a gyöngyök, mint írtam természetesek, válogatják és áldják őket.
A kecskeszem dzi, ma is kedvelt amulett a tibetiek körében. A hit szerint ez a Dzi távol tartja a démonokat és megszünteti a negativitást. A démonok nem tudnak közel kerülni a viselőjéhez, és törekvései akadálymentesek lesznek. kevelt amulett utazásokhoz. Tibetben azt is tartják segít az üzleti életben.
A Garuda védelem karkötőben egy gyönyörű 10 mm-es fekete achát kecskeszem központi gyöngy található a következő kövekkel.
A fekete ónix az egyik legősibb védelmező és spirituális kő. Védelmi ereje mellett erőt is ad a nehéz helyzetekben. Védőburkolatot hoz létre, egy pajzsot a szervezet körül, hogy megvédjen minden káros és negatív energiától. A fekete turmalin az egyik leghatékonyabb és legerőteljesebb védő kőként ismert. Eloszlatja a negatív energiákat, vagy destruktív erőket. Fizikai védelmet ad. Megvédheti a balesetektől, szerencsétlenségektől, betegségektől. Védőkőként a Lapis Lazuli felismeri a pszichés támadást, és blokkolja azt, és visszaküldi. Olyan energiája van, amely védelmet nyújt a lelki támadás és az "energia vámpírok" ellen. (bővebbét minden kőről korábbi posztjaimban találsz ) A mantra gyöngy megszilárdítja a spirituális védelmet. A kecskeszem DZI-vel egy nagyon erős védelmi amulett.
Megerősítés: Védett vagyok. Védőpajzs vesz körül és csak a jó dolgok érnek el.

2024.06.27
3 nap
8 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: Ónix – életerő ,enyhíti a fájdalmat, fogak és csontok, immunrendzser. Turmalin – emésztőrendszer, immunrendszert. keringési zavarok. Lápisz - torok, gége, endokrin és pajzsmirigyek. A Lapis Lazuli keringés, szívritmust, stressz, fejfájás.

Adatok
Cikkszám
016
Webáruház készítés