2 szemű DZI Védelmező ásvány karkötő férfiaknak

Raktárkészlet: 0 db
2 szemű DZI Védelmező  ásvány karkötő férfiaknak
2 szemű DZI Védelmező  ásvány karkötő férfiaknak
2 szemű DZI Védelmező  ásvány karkötő férfiaknak
2 szemű DZI Védelmező  ásvány karkötő férfiaknak
2 szemű DZI Védelmező  ásvány karkötő férfiaknak
2 szemű DZI Védelmező  ásvány karkötő férfiaknak

Gyönyörű nagy 2 szemű Dzi és ónix, lápissz ásványkarkötő.

2 szemű Dzi gyöngy harmoniát hoz az emberek, férj és feleség között. Boldog családi életet, sikeres karriert, jó kapcsolatokat, sikeres üzleteket hoz.Hatékony védelmet ad. A gyönyg a szerelem szerencsének megáldása, ami erős kapcsolatot eredményez és virágozni fog, hogy sikeres házassággá váljon. Segít bevonzani a megfelelő partnert az életbe. A legjobb azok számára is, akik meg akarják erősíteni szerelmi kapcsolataikat. Ezért segíti a partnereket abban, hogy frissítsék kapcsolataikat. Akik már házasok, rendszeresen viseljék ezt a Dzi-t, hogy újra energizálják a házasság szenvedélyét és szeretetét.

Másfelől a kommunikáció gyöngye. A karrier és a siker vonzója. Jó energiát hoz létre az emberekkel való kapcsolatok kiépítésében lehetővé téve a karrier és célok hatékonyabb elérését. A kereskedők kedvelt gyöngye mely sikeres üzletkötéseket hoz. Egyensúlyba hozza a ying és yang elemeket tehát jelentősen növeli a stabilitást, ami minden család legfontosabb eleme. Úgy gondolják, ez a Dzi a legjobb az élet egyensúlyához. Erős védelmet ad a negatív erők ellen

A fekete ónix az egyik legősibb védelmező kő. Az évszázadok folyamán számos kultúra használta, védelemre az ártó emberek és személyek ellen. Az ónix erőt ad. Támogatást biztosít a nehéz körülmények között, ha nehézségekbe ütközik személyes vagy szakmai életében. Fokozza az életerőt a következetességet és a kitartást . Ez a kő segítséget nyújt az összes célja eléréséhez és a feladatok elvégzéséhez. Védőburkolatot hoz létre, egy pajzsot a szervezet körül, hogy megvédjen minden káros és negatív energiától. Hasznos tárgyalások közben. Az ónix titoktartó támogat bennünket abban, hogy ne fecsegjük ki a terveinket. Lapis Lazuli -nak olyan energiája van, amely védelmet nyújt a lelki támadás és az "energia vámpírok" ellen. Bátorítja a teljes tudatosságot és támogatja a nyugalom állapotát. A karkötő védelmet ad nekünk a mindennapok kihívásai során, segít minket a kommunikációban üzleti életben. Sikeres karriert biztosít miközben gondoskodik az egyensúlyról a munka és a család/szerelem között.

2024.05.28
3 nap
8 mm
24 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Gyógyhatása: Minden Dzi gyöngynek erős mágneses energiája van mely szabályozza serkenti az életenergia (chi) áramlását. Szabályozza a vérkeringést erősíti az immunrendszert. A hatások hasonlóak az akkupunktúrához. Az ónix enyhíti a fájdalmat különösen a migrénes fejfájással együtt járót. Az ónix előnyös a fogak és csontok számára, és támogatja a csontvelővel és a lágyrészek szerkezetével kapcsolatos rendellenességeket. Javítja a hallást. Szerepet játszik az immunrendszer erősítésében, a test élettartamának és vitalitásának megőrzésében.

Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
06
Webáruház készítés