3 szemű DZI Tigrisszem ásvány karkötő

Raktárkészlet: 1 db
3 szemű DZI Tigrisszem ásvány karkötő
3 szemű DZI Tigrisszem ásvány karkötő
3 szemű DZI Tigrisszem ásvány karkötő
3 szemű DZI Tigrisszem ásvány karkötő
3 szemű DZI Tigrisszem ásvány karkötő
3 szemű DZI Tigrisszem ásvány karkötő

3 szemű Dzi gyöngy tigrisszem ásványkarkötő
Jólét, boldogság és hosszú élet. Fogadd el az áldását tibet gazdagság istenének. Szimbolizálja a nagy vagyon áramlását. A 3 szemű gyöngy a tibeti gazdagság isten Zambala (indiában Kubera) kifejezése. Öt megjelenési formája van, amelyek a nagylelkűség lényegét és előnyeit képviselik. Sárga Zambala a bőség és a jómód istensége. Ő jön és segít, ha valakinek anyagi, vagy más problémája van. A Dzi kultúrában a 3 szemű gyöngy a „gazdagság" gyöngy. Ez a Dzi rendelkezik azzal a hatalommal, hogy kedvező feltételeket teremtsen, amelyek által a tulajdonos általános bőséget élvez, nem csak a gazdagság, hanem a nagy boldogság és jólét szempontjából is. Növelni fogja tulajdonosának képességét a vagyon felhalmozására, mivel pénzt kereső lehetőségeket mutat meg. Lehetővé teszi viselője számára, hogy kapcsolatba kerüljön a testtel a értelemmel és a szívvel a jó egészség, boldogság és gazdagság eléréséhez. A szerencse három csillagát képviseli, beleértve a hosszú életet az egészséget és a folyamatos vagyont.
A tigrisszem az egyik legősibb talizmán, hagyományosan amulettként használják, hogy megvédje az átoktól, rosszindulattól balesetektől. Növeli az akaraterőt, bátorságot, lelkierőt ad, segíti a célok elérését. Inspirálja a kreativitást és kihasználja a tehetséget és a képességeket. Az egész történelem során a jólét és a szerencse kristálya volt, kiváló a gazdagság megteremtéséhez és a fenntartásához. Bőséget és jólétet hoz az életedbe növeli a bevételeidet, segít megőrizni a megteremtett javakat. Az üzletemberek kedvelt köve, ha nem vagy vállalkozó a tigris szem energiája akkor is segíthet az álmaid és a vágyak megvalósításában. A tigrisszem megtanítja, hogy ne add fel az álmaidat. Ez egy olyan kő, amely segít megérteni, hogy mi számít az életben. Az élet egyensúlyának fenntartása a tigrisszem egyik legpraktikusabb tulajdonsága.
Ez a kombináció különösen előnyös például, vállalkozóknak, Két türkiz színű festett kvarc erősíti a Dzi gyöngyöt. A tibeti mantra gyöngy megsokszorozza az ásványkarkötő áldását.

2024.04.24
3 nap
8 mm
29 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: Minden Dzi gyöngynek erős mágneses energiája van mely szabályozza serkenti az életenergia (chi) áramlását. Szabályozza a vérkeringést erősíti az immunrendszert. A hatások hasonlóak az akkupunktúrához. A tigrisszem jótékonyan hat a szemre. A tigrisszem vérellátó, növeli a vitalitást és az erőt, és egyensúlyba hozza a testet minden szinten. Erősíti a csontokat. Hatékony a rémálmok enyhítésére mérsékeli a depressziót. Előnyös mentális problémákra.

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
04
Webáruház készítés