Pénz Mágnes ásvány karkötő szett Unisex!

Pénz Mágnes ásvány karkötő szett Unisex!
Pénz Mágnes ásvány karkötő szett Unisex!
Pénz Mágnes ásvány karkötő szett Unisex!
Pénz Mágnes ásvány karkötő szett Unisex!
Pénz Mágnes ásvány karkötő szett Unisex!
Pénz Mágnes ásvány karkötő szett Unisex!
Pénz Mágnes ásvány karkötő szett Unisex!
Pénz Mágnes ásvány karkötő szett Unisex!

A numerólógia és a kristályok erejének csodálatos kombinációja a jólét és a pénz eléréséhez. Ez a kristálykombináció bőséget és gazdagságot hoz az életedbe. A pénz és a jólét legerősebb kristályaival készült melyeket 8 szám gyöngy mintázatával ismétlődnek. 8-as szám a bőség száma mind a nyugati mind a keleti numerológiában. A 8-as számmal az univerzum azt üzeni, hogy szakítsd meg életed negatív periódusát A 8 számhoz sokszor kapcsolódik a pénz a jólét és a bőség. A végtelen jele is tulajdonképpen egy fektetett 8-as. A feng shui több iskolája 20-éves periódusokat határoz meg. 2004-és 2024 között a 8. periódusban járunk, igy ebben a periódusban a 8-as szám különösen kiemelkedik. A repülő csillag iskolában 8-as csillag a bőség csillaga. A pénz vonzó karkötő mindegyikében két 8-as minta található. A kiegészítő kövek harmonikusan egészítik ki a főköveket. Ez a kombináció segít, hogy gazdagodj az életben.

2024.05.28
8 mm
14 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Aventurine – a legerősebb szerencse kristály a pénzért. Segít a gazdagság megteremtésében és növeli a szerencsédet. A szerencsejátékosok köveként is ismerik. Azt mondják, hogy az aventurin a legszerencsésebb kristály.
Pyrite – hagyományosan a pénz köve, az aranyhoz való hasonlósága miatt a bolondok aranyának is hívták, úgy tartják orvosolja a pénzügyi nehézségeket, pénzt, jószerencsét vonz. Ezen tulajdonságai mellett sokan elfeledkeznek arról, hogy rendkívül erős védelmező kő
Tigrisszem- már többször írtam róla növeli a vagyont és a pénzáramlást. A vállalkozások köve. Felerősíti céljai energiáját. Jólétet optimizmust ad.
Citrin- a bőség köve. Szintén többször írtam csodálatos tulajdonságairól. A citrin gazdagságot nyújt, és hozzájárul a pénzügyi stabilitáshoz. A legerősebb „vonzó/teremtő” kristály. Segít, hogy jólétet vonzzon az életébe.
Ametiszt- előnyös, ha komolyan veszi a vagyonát segít a pénzzel kapcsolatos feladatok intézésében. Nem általában a jólét kristálya, hanem pénzügyekkel kapcsolatos problémák kezelésekor hasznos. Harmonikus jólétet és bőséget hoz.
Vérkő – a szerencse és az energia köve, amely átalakítja az energiát és sikert vonz. Energiát önbizalmat ad a feladataidhoz. Védelmez a fenyegetésekkel szemben.
Hegyikristály – a kihagyhatatlan. Segít fókuszálni a vágyaidat és felnagyítja azt.
Megerősítés: Vonzom a pénzt és a lehetőségeket. Pénzmágnes vagyok.


Megtisztítva, beprogramozva, feltöltve a legerősebb legtisztább prána életenergiával
A nagyobb hatás elérésére javasolt gyakorlat:
A karkötőt tegye a bal kezére reggel-este üljön le egy pillanatra. ha akarja kezeivel formálja a kubera mudrát. (Kubera a gazdagság hindu istene, a tibeti buddhizmusban Zambala-ként ismert. Állítólag mudrája/kéztartása segít fókuszálni céljainkra. Gazdagságot jólétet vonz az életedbe. Csendesedjen el és ismételjen ezekhez hasonló mondatokat: Hálás vagyok, hogy jólétben élek. Vonzom a sikert és a pénzt. Vonzom az üzleti lehetőségeket. stb. Ismered a vonzás törvényét nem úgy működik, hogy ide nekem a lottó ötöst. (sajnos). Pl. az egyik legjobb mondat. Hálás vagyok, hogy mindig több pénzt keresek, mint amennyit költök.

Adatok
Cikkszám
0297
Webáruház készítés