Csaroit (charoit) ásvány karkötő M méret 18cm-20cm

Csaroit (charoit)  ásvány karkötő M méret 18cm-20cm
Csaroit (charoit)  ásvány karkötő M méret 18cm-20cm
Csaroit (charoit)  ásvány karkötő M méret 18cm-20cm
Csaroit (charoit)  ásvány karkötő M méret 18cm-20cm
Csaroit (charoit)  ásvány karkötő M méret 18cm-20cm
Csaroit (charoit)  ásvány karkötő M méret 18cm-20cm
Csaroit (charoit)  ásvány karkötő M méret 18cm-20cm
Csaroit (charoit)  ásvány karkötő M méret 18cm-20cm

ÁTALAKULÁS, SPIRITUALITÁS, LELKI TÁMOGATÁS

Ritkaság 8mm A osztályú a Tiszta Kristály sorozatból

A csaroit-ot vagy chaorit-ot az oroszországi Szaha Köztársaságban, a Chara folyó mentén fedezték fel az 1940 -es években, de 1978-ig ismeretlen volt a külvilág számára. Neve a chara folyóból származik, de oroszul a chary szó varázslatot, varázst jelent.

A Csaroit az új kor köve. Az Ibolya Sugár hihetetlen köve, szinte kézzelfogható energiamozgással, amely csodálatos örvényekben és ibolya, levendula és lila örvényekben áramlik. Ibolya sugarai a mágia, az álmok, az ihlet és a sors egyetemes életerőjével rendelkeznek. A rezgésszinted növelésével a Csaroit segít átalakulni és magasabb szintre lépni az élet minden területén. Ritka és összetett, a természet egyik legjobb lélekköve és megvilágítója, amely hozzáférést biztosít az elmúlt életek tanulságaihoz, gyógyítja az érzelmi félelmeket a jelenben, és megadja a jövőhöz a lelki útmutatást. Ez a kő egyedülálló szintézist valósít meg a korona és a szív csakra között, magas szellemi energiát hozva létre a fizikai sík feltétel nélküli szeretetével, itt a Földön, ahol a legnagyobb szükség van rá. Erőteljes spirituális kő, amely emlékeztetni fog, hogy a jelenben kell élned. Útmutatást ad a jövődhöz. Segít leküzdeni a változással szembeni ellenállást. Ez az elfogadás és az elengedés talizmánja, bátorító kő az emberiség számára.

A csaroit a vigasz és a nehézségekben való kitartás szimbóluma. Bátorságot ad az újrakezdéshez a veszteségek után. A csaroit kő energiái segítenek leküzdeni a legnehezebb szakmai vagy pénzügyi kihívásokat. A csaroit a félelem és a negativitás leküzdésének és a felszabadulásnak a köve. Egy lélekkő mely segíthet leküzdeni elengedni a félelmeid, miközben mély érzelmi támogatást nyújt. Lehetővé teszi, hogy felismerjük és megvizsgáljuk az öntudatlan félelmek okát, és különbséget tegyünk a valódi és az elme által létrehozott között. Tisztító energiája összehangolja a szívet és az értelmet, és lehetővé teszi az önmagad és mások látását a feltétel nélküli szeretet és elfogadás szellemében. Bátorítja a rugalmasságot és a negatív rezgések „elengedését. Segít leküzdeni a kényszereket és megszállottságot, és csillapítja a frusztrációt és az aggodalmat. A nyugodtabb hozzáállás kialakításával a Csaroit segít téged abban, hogy elfogadd a pillanatokat, és akkor minden helyzetben meglátsd a jót. Kapcsolataidban megnyitja a szívedet, hogy tisztán lásd és érezd a szeretetet az életedben. Lebontja a falakat, és elűzi a félelmeid. Ez a kő megmutatja a feltétel nélküli szeretet jelentését, valamint a szenvedély és a képzelet fontosságát szerelmi életedben.

A csaroit stimulálja a korona- és szívcsakrákat, szintetizálva energiáikat, hogy tisztítsák az aurát, és lelki gyógyulást hozzanak a fizikai és érzelmi testhez. Magas, spirituális energiájával való rezonancia megnyitja teljes potenciálod , és ösztönzi az emberiség szolgálatának útját, lehetővé teszi a szíved számára, hogy megértsd a kapcsolatot , amely közted és a bolygó ill. környezeted között létezik. A Csaroit -val való meditáció megtisztítja az aurát, és érzelmi tisztasággal tölti meg a csakrákat, lehetővé téve számodra, hogy kinyisd a szívet, és lásd, hogyan vagy mindenkivel egyetemes kapcsolatban. Inspirálhatja a múltbeli életek látomásait is, és javaslatokat adhat a karma személyes és kollektív szintű helyreállítására. A csaroit ideális kristály a nagyfrekvenciás rezgésekhez való alkalmazkodáshoz, és rendkívül előnyös a gyógyítók vagy mások számára, akik ezekkel az energiákkal dolgoznak. Segít szabályozni az energia áramlását a testen keresztül, és eltünteti a felesleges energiát, hogy megakadályozza a pszichés kiégést.

A hegyikristály osztó és központi gyöngy eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. Felerősíti a választott Kristályod erejét. A testet gyógyító energiával tölti fel.

Megtisztítva és áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Feltételezett gyógyhatása: A csaroit általában erősíti a testet, a magas frekvenciás energiáját a fizikai tesbe kapcsolva átalakítja a betegségeket a jólét állapotába. Segít leküzdeni a kimerültséget, stimulálja és szabályozza a vérnyomást és a pulzusszámot. Kiváló tisztítószer a szervezet számára. A csaroite megnyugtatja az idegeket, és úgy gondolják, hogy megnyugtatja az ADHD -s, autista és Asperger -szindrómás betegeket. Legyőzi az álmatlanságot, elősegíti a mély alvást, és segíti az alvászavarokkal küzdőket, beleértve az alvajárást és az alvás közbeni beszédet. Ismert, hogy enyhíti az ízületi gyulladás tüneteit, és gyorsan enyhíti a fejfájást, migrént, görcsöket és egyéb fájdalmakat. Ezenkívül hatékonyan enyhíti a köszvényt, és segíthet a máj megfelelő működésében. Javíthatja a hasnyálmirigy leromlott állapotát is.

2024.06.27
15 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0583
Webáruház készítés