9 szemű DZI ásvány karkötő

9 szemű DZI ásvány karkötő
9 szemű DZI ásvány karkötő
9 szemű DZI ásvány karkötő
9 szemű DZI ásvány karkötő

A 9 szemű DZI az összes DZI "császára”. Ez a legkeresettebb és legdrágább DZI. Ez a DZI a tibeti népnek is gyöngyszeme. A 9 bolygórendszert és annak lényegét képviseli. Magában foglalja az Univerzum tevékenységét és az emberiség bölcsességét. Ez hozza a legteljesebb áldást, segít eltávolítani a negatív bűnöket, és feloldja az akadályokat az utad mentén. Megvédi a viselőt mindenféle szerencsétlenségtől és a rossztól.  Segíti a gazdáját, hogy összegyűjtse a gazdagságot. Segít a befektetőknek az új ötletek sikeres fejlesztésében, melyeken keresztül a gazdagság áramlik életükbe. Növeli viselője vagyonát. Segítség a vállalkozások teljesítményének javításában, a karrier stabilitásában. Eltávolítja az akadályokat megteremti a biztonságot. Ez a Dzi lehetővé teszi a viselő számára hogy hatalmat és befolyást szerezzen. 9 szemű Dzi, viselője kibővítheti intelligenciáját és bölcsességét a jó egészség, a siker, a hatalom, az együttérzés és a dicsőség elérése érdekében. Lenyűgöző és gondoskodó szívet épít fel neked, növeli az együttérzést. A 9 szemű Dzi a jó szerencse, isteni védelem, jó egészség, gazdagság, a mennyből jövő jólét és hosszú élet forrása; melyet a Buddha szemei védenek.

A mohaachát a legerősebb „achát”. Harmóniát teremthet az életében. A kristály energiái reményt és bizalmat inspirálnak. A mohaachát energiái elősegítik a fizikai egészség és az általános jólét javítását. A mohaachát szintén a gazdagság kőve amely minden formában vonzza a bőséget. Arra ösztönöz majd, hogy nagyobb elszántságodk legyen a pénzügyi kihívások leküzdésére. Növeli a mentális koncentrációt. A mohaachát a kitartás, valamint a siker, a gazdagság és a jólét energiáit hordozza. Javítja optimizmusod, kreativitásod, önbecsülésed és önbizalmad. Ösztönözni fog téged, hogy hagyd el a félelmeid, hogy megengedheted magadnak, hogy nagyobbat álmodj, és magasabbra törj. Érzelmileg segíthet eltávolítani azokat a negatív elzáródásokat, amelyek visszatartanak,és megmutaja az életed szépségét és a téged körülvevő szeretetet. Biztosítja az egyensúlyt és a stabilitást, amire szükséged van. A mohaachát rendkívül hasznos a szervezet erősítőjeként a stressz idején. Több türelmed lesz kezelni a konfliktusokat. Erősen kapcsolódik a természethez. A két kis szem karneol segíti a rögzíteni a vágyaidat. A mantra gyöngy áldást hoz tevékenységedre.Ez az ásványkarkötő segítség neked, hogy elérj egy optimista, boldog egészséges bőséges életet.

2024.05.28
3 nap
8 mm
38 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: Minden Dzi gyöngynek erős mágneses energiája van mely szabályozza serkenti az életenergia (chi) áramlását. Szabályozza a vérkeringést erősíti az immunrendszert. A hatások hasonlóak az akkupunktúrához. A mohaachát gyulladáscsökkentőként hat a szervezetre, miközben javítja a keringési és kiválasztó rendszereket. Javíthatja az immunrendszert. Csökkenti a nyirokcsomók duzzanatát. Segít megszüntetni a bal-jobb agyi félteke közötti egyensúlyhiány által okozott depressziót, Megakadályozhatja a kiszáradást és hatékonyan kezelheti az irritációt és a bőr gombás fertőzéseit. Segítséget nyújthat az emésztési problémák kezelésében és segít az anyagcserében azáltal, hogy méregtelenít.

Adatok
Cikkszám
08
Webáruház készítés