Metatron Kristály rács az angyali kapcsolat !

Raktárkészlet: 1 db
Metatron Kristály rács  az angyali kapcsolat !
Metatron Kristály rács  az angyali kapcsolat !
Metatron Kristály rács  az angyali kapcsolat !
Metatron Kristály rács  az angyali kapcsolat !
Metatron Kristály rács  az angyali kapcsolat !
Metatron Kristály rács  az angyali kapcsolat !

A kristályrács egy precíz kivitelű metatron kocka alátétből áll melynek leírását lejjebb találod. a programozott szivárvány fluorit kristályokat tartalmaz melyek szorosan kapcsolódnak metatron arkangyalhoz. Ha ezt a kristályt használod akár meditációban, akár ékszerként, akár otthonodban, a szépség és harmónia új dimenzióit teremti meg az életedben. Fényes és szép árnyalatai sugárzó és nyugtató energiákat sugároznak, amelyek békésebb és pozitívabb kilátást nyújtanak. Megnöveli a pozitív energiát mellyel rendelkezik és csökkenti a félelmet a jövőtől. A középpontban egy speciálisan programozott hegyikristály csúcs melye koncentrálja az energiát
A rács egyensúlyt és harmóniát teremt , gyógyulást és védelmet hoz. Szorosan összekapcsol az angyali birodalommal és Metatronnal hogy közvetítse kívánságaidat.
A korong a legkiválóbb minőség üvegszálas alap , a réz mintázat 24 karátos arannyal futtatva mely nem csak széppé teszi, de értékes gyógyító energiát ad a koronghoz. A korong EU területén készült európai minőség.
Minden kristály megtisztítva áldva és programozva. Feltöltve a legtisztább élet energiával. A tartó nem tartozék!

Várható szállítás:
2023.06.13
19 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Metatron kocka rendkivül erős szent geometria. Azt állítják a forma Metaron arkangyaltól származik. A Metatron's Cube-ban számos geometriai forma található, amelyeket szentnek és a védelem szimbólumának tekintenek szerte a világon. A Metatron kocka az összes alkotásban megtalálható geometriai formát ábrázolja, és azzal a hiedelme jár, hogy az isten a világegyetem geometriája, és amelyek állítólag az univerzum minden tervének alapját képezik.
Főbb jelentései
Egyensúly és harmónia – A szent geometriában a szimbólum az univerzumon belüli energiaegyensúlyt képviseli. Ha alaposan megnézi a szimbólumot, észre fogja venni, hogy minden dolog összefügg, függetlenül attól, hogy látszólag kicsik vagy jelentéktelenek – és egy szál meghúzása mindenre hatással lesz. A köröket vonalak kötik össze, amelyek minden dolgok harmóniáját mutatják. Azt is mondják, hogy Metatron kockájának körei a nőiest , míg az egyenes vonalak a férfinemet jelképezik . Sokan a szimbólumot használják inspirációként a személyes átalakuláshoz.
A teremtés szimbóluma – a Metatron kocka állítólag a természetben található összes geometriai formát képviseli. Az ókori civilizációk és a misztikusok a teremtés térképének tekintették . Egyes tudósok még napjainkban is úgy vélik, hogy a szimbólum az univerzumban mindennek az építőköve, sőt az isteniség belső tudását is felfedi.
Gyógyítás és védelem – Egyes kultúrákban a Metatron kockát útmutatásra, gyógyításra és védelemre használják. A mennyei titkok őrzőjeként és a legmagasabb angyalok között Metatronról azt mondják, hogy képes magához vonzani a pozitív erőket és eloszlatni a negatív energiákat.


Metatron nevének két fordítását is használják az egyik „Aki őriz”. A másik aki „Isten trónja mögött áll. A második elnevezésből is látszik, hogy nagyon nagy hatalmú Istenhez közel álló arkangyal. Ő az Élet arkangyala, de a felhatalmazás arkangyalaként is ismerik. Ő írja az élet könyvét (Akasha ) melybe feljegyzi az emberek cselekedeit és mindazt ami a mennyben történik. Különleges Arkangyal a leírások szerint Ő és Sandolphon valaha emberek voltak és angyalként távoztak a mennybe. Metatron állítólag földi életében Enoch próféta volt.
Metatron arkangyal a gyermekek védőangyala is ő aki a héber népet vezette 40 éves útjuk során, hogy elérjék az ígéret földjét. Különleges küldetése, hogy segítsen a föld gyermekeinek felnőtté válni. Metatron arkangyal vigyáz minden gyermekre a Földön és a Mennyben.
Hogy miben segíthet neked Metatron. Metatron arkangyal egyik legnagyobb hatalma az, hogy tudja, hogyan kell befolyásolni az embert, hogy negatív gondolatait pozitívvá változtassa. Metatron egykor ember volt. Van emberi tapasztalata, és nagyon is tisztában van vele, hogy a negatív gondolatok mérgezik elmédet tönkre teszik egészségedet , kapcsolataidat. Ha segítségét kéred emlékeztett arra arra, hogy a negatív gondolatok hogyan vezethetnek negatív döntésekhez és eredményekhez, míg a pozitív gondolataid egészséges döntésekhez. Metatron segít gondosan megválasztani a gondolataid. Segít , hogy gondolataid ura legyél nem pedig gondolataid rabszolgája. Amikor te vagy a mester, te vagy a felelős, vagyis motivált, koncentrált és pozitív gondolatoktól inspirált. Ennek érdekében Metatron segít megszabadulni minden olyan energiától, amely nem szolgálja a javadat vagy a Teremtő akaratát. Minden negatív gondolatot azonnal eltöröl a tudatosságból, és felváltja a szeretet égő szenvedélyével. Szeretet minden dolog, minden teremtmény, szeretet önmagad és a Teremtő csodálatos lényei iránt. Metatron másik tulajdonsága szervezeted rezgésszintjének megemelése. Könnyű munkával és energiatisztítással segít abban, hogy felszabadítsa azt, ami már nem szolgál téged fizikailag, szellemileg, érzelmileg, energetikailag. Az olyan gyógyító módszerek, mint a Melkizedek-módszer, Metatron gyógyító tulajdonságait és technikáit tartalmazzák, és olyan módon változtathatják meg az életedet, amely nagyobb szabadságot, önbizalmat és mélyebb megértést tesz lehetővé arról, hogy ki vagy ebben az isteni univerzumban. De Metatron segítségét kérheted lelki fejlődésedhez. Mint minden arkangyal csak akkor tud segíteni ha segítségét kéred . Segíteni fog amikor drámai változások történnek energetikai életedben. Metatron arkangyal segít elérni az egyensúlyt életed problémás területein. Segíthet abban is, hogy a helyes irányba kalauzoljon, amikor válaszúthoz érkezel életednek bármely területén, ahol döntést kell hozni.

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0766
Webáruház készítés