Nagy Szelenit Nubiai piramis

Raktárkészlet: 3 db
Nagy Szelenit Nubiai piramis
Nagy Szelenit Nubiai piramis
Nagy Szelenit Nubiai piramis
Nagy Szelenit Nubiai piramis

A nubiai piramis energetikai jellemzői kicsit eltérnek a normál piramisétól. Dr. Pat Flanagan ezt a formát használta a meditációs réz piramisokhoz. Ez a forma erőteljesebben dolgozik a felső csakrákkal ezért ideális meditációs térben vagy munka asztalon. A további tulajdonságai megegyeznek a normál szelenit piramissal.
Úgy érzed, hogy nehéz vagy sűrű energia vesz körül vagy nehéz a levegő? Sötétnek vagy fülledtnek tűnik a tered? Ezek annak jelei, hogy stagnáló energia halmozódik fel az energiameződben vagy a környezeteden belül. Ideje tisztítani az energiát és megemelni a rezgést, és a Szelenit kristály tökéletes kristály a munkához.
A szelenit piramis egy hatékony tisztító eszköz, amelyet otthonodban, irodájában tarthatsz, mivel folyamatosan, tisztítja és megvédi környezeted energiáját. Gyorsan feloldja a negatív, beragad vagy stagnáló energiát, hogy elősegítse a a pozitív energia szabad áramlását. A szelenit piramisok emellett felerősítik és felemelik a tér energiáját és más gyógyító kristályok energiáját. Segítenek abban, hogy biztonságban érezd magad.
A szelenit rendkívül sokoldalúan felhasználható ideális egy tér lezárásához, biztonságos, felemelő környezet kialakításához, amely a külső behatásoktól védett. Helyezz a ház vagy szoba sarkaiba szelenit piramist a külső negatívumok elleni védelemhez és a béke és nyugalom megteremtésére. Még ha kicsik is, nagyon jól működnek, és védenek a nagy és erős negatív hatásokkal szemben. Nem kétséges, hogy a szelenit az egyik legerősebb tisztítókő a világon. Nagyon erős kő, amely hatékonyan megtisztítja az aurádat, és eltávolítja a téged körülvevő összes rossz rezgést és negatív energiát. A szelenit áttetsző fehér jellege a szellemi tisztaságot, a fényt és az angyali birodalmakhoz való kapcsolódást képviseli. Ez a történelem egyik legszentebb kristálya. A neve Selene görög istennőből származik, a hold istennőjéből. A holdfény segítségével időről időre feltölthetted.
Ez az egyik legjobb kristály, amely a túlterhelt energiákat vagy negatívumokat eltávolítja a fizikai és éterikus testből, és segít abban, hogy tudatosan csatlakozz a felső Énhez. A fej tetején található korona-csakrával rezonál. A Korona-csakra egy kapu a kibővített világegyetemhez, kapcsolat a létezés magasabb szintjeivel és az univerzális energia és igazság forrása. A szelenit egy nyugtató kristály, amely körülvesz téged a mennyei fénnyel. Ideális a meditációhoz és a spirituális munkához, és elősegíti a kapcsolatteremtést a magasabb tudatossággal. Használható arra, hogy tudatosságodat összehangold a lelki tanítómesterekkel, az angyalokkal és a szellemi útmutatókkal, vagy hogy hozzáférhessenek a múltbeli vagy jövőbeli életedhez. Egy csodálatos eszköz a megvilágosodáshoz, békéhez és nyugalomhoz.

Várható szállítás:
2022.12.13
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
0761
Webáruház készítés