Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 963 Hz–Hegyikristály Merkaba ásvány medál 963 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Raktárkészlet: 3 db
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 963 Hz–Hegyikristály  Merkaba ásvány medál 963 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 963 Hz–Hegyikristály  Merkaba ásvány medál 963 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 963 Hz–Hegyikristály  Merkaba ásvány medál 963 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 963 Hz–Hegyikristály  Merkaba ásvány medál 963 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

A tökéletes állapot megteremtése, megvilágosodás a forráshoz magasabb énhez való kapcsolódás, kozmikus kapcsolat, a sejtek magasabb szintre alakítása, a tobozmirigy aktiválása, energetizálás.
Speciálisan kezelt kristálymedál melyben a mestergyógyító Hegyikristály ereje egybeolvad a szent geometriával és a 963 Hz-es szolfézs frekvencia gyógyító erejével.
A Kristály energetikailag megtisztítva , áldva , feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. Skaláris hullámokkal 963 Hz-es szolfézs frekvenciára hangolva.
Rozsdamentes acél lánccal 
963 Hz
Ez a hang minden rendszert eredeti, tökéletes állapotára ébreszt. Összefügg a Fénnyel és a mindent átölelő Szellemmel, és lehetővé teszi a közvetlen megtapasztalást, az egységhez való visszatérést. A 963 Hz, más néven Pure Miracle Tones, tiszta csodahang egyet jelent a képzelet felébresztésével és a tobozmirigy stimulálásával. A 963 Hz felébreszti koronacsakrádat, növeli a jótékony energiákat és rezgéseket, és segít a forrásunkhoz való kapcsolódásban. Érdekes módon a 963 Hz-es frekvenciát néha „az istenek frekvenciájának” is nevezik. Ennek akkor van értelme, ha figyelembe vesszük a koronacsakra azon képességét, hogy összekapcsoljon minket az univerzum egységével. A 963 Hz-es frekvencia létfontosságú szerepet tölthet be gyógyulásunkban és spirituális utunkban! Rezgésből és energiából vagyunk. Amikor a koronacsakra felébred és megnyílik, elérjük a legmagasabb rezgési állapotot, és ez megnyitja a hozzáférést ehhez a végtelen kozmikus energiához. . Lehetővé teszi számodra, hogy kommunikálj az isteni Univerzummal, és érezd az Egységet.
A 963 Hz-es szolfézs-frekvencia előnyei.
- Minden rendszert sejtszinten is az eredeti, tökéletes állapotára ébreszt.
- Amikor egy sejtre alkalmazzák, lehetővé teszi egyfajta „sejtmegvilágosodást” és a sejt magasabb szintre való átalakítását.
- Segít visszatérni az egységhez – a forrásunkhoz. Ha úgy érzed, elszakadtál a világ többi részétől, ez a frekvencia segíthet.
- A koronacsakra kiegyensúlyozására szolgál

5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Hegyikristály
A tiszta kvarc a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Az ősi mondás szerint, ha hegyikristályod van mindened van. A tiszta kvarckristályok az univerzális életerő természetes sugárzói és tárolói. Ösztönzik a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. Képes megszüntetni az energiafelesleget és újjáéleszteni a pangó területeket. . Stimulálja az immunrendszert és egyensúlyba hozza a testet, gyorsítja a regenerálódást. Egy csodálatos kő mely bármelyik csakrára használható. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Meditáció során a fizikai dimenzió és a szellemi dimenzió összekapcsolásakor a tiszta kvarc javítja a kommunikációt, valamint az isteni és más világi mesterek, tanárok és gyógyítókkal való beszélgetést és azoktól kapott információk feldolgozását. Természetes hajlama van a harmóniára és céltudatosságot és fókuszt teremt ideális a célzott teremtő meditációhoz. Segít fókuszálni, támogat a döntéshozatalban
A Merkaba
A Merkaba egy erős szimbólum úgynevezett szent geometria. Csillag-tetraéder, amely két egymásba átjárható háromoldalú piramisból áll, tulajdonképpen egy háromdimenziós Dávid csillag. Az ókori Egyiptomban a Merkaba fordítását szótagokra bontják, hogy Mer a fény forrását, a Ka a szellemet és a Ba lelket jelenti , úgy gondolták, hogy a létezés minden szintjén átalakít. Héberül Merkaba szó szerint "szekér" és ahogy a bibliában Ezékiel próféta kapcsán utalnak rá a felemelkedés eszköze.
Összekapcsolja az elmét, a szívet és a testet egy energiamező létrehozásához. A Merkaba aktiválja az univerzum védő szeretetét, felébreszt, gyógyít és átalakít szellemi, fizikai, mentális és érzelmi szinten. Továbbítja a Forrás energiáját a magasabb frekvenciájú birodalmakból magas rezgésű életenergiát hoz, energiát ad a nehéz időkben való túléléshez.
A Merkaba medál segít leküzdeni a depressziót. Növeli a kreativitást és segít elfogadni az élet elkerülhetetlen változásait. Kiválóan alkalmasak az akadályok felszámolására, segít pozitív változások előidézésében az életedben. Erős védő szimbólum, energiamezőt hoz létre a viselő aurája körül.. A Merkaba medálról azt állítják, hogy védelmet nyújt a gonosz lények ellen. A Merkaba nagyszerű eszköz a szellemi átalakuláshoz. úgy gondolják, hogy a Merkaba spirituális pajzsot képez a viselője körül. Azt állítják a Merkaba-val való meditáció segít kapcsolatba lépni felsőbb énünkkel. Erősíti az öngyógyítást. Az energiagyógyászok szerint általa a gyógyítók felsőbb iránymutatást kapnak.

A frekvenciák és frekvenciamedálok nem gyógyító eszközök. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak Dr. Joseph Puleo , Dr. Leonard G Horowitz, Nikolai Tesla, George Lakhovsky, és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Adatok
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
0724
Webáruház készítés