Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 741 Hz–Lápisz Lazuli Merkaba ásvány medál 741 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 741 Hz–Lápisz Lazuli Merkaba ásvány medál 741 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 741 Hz–Lápisz Lazuli Merkaba ásvány medál 741 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 741 Hz–Lápisz Lazuli Merkaba ásvány medál 741 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 741 Hz–Lápisz Lazuli Merkaba ásvány medál 741 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Problémamegoldás és az intuíció felébresztése, a szervezet méregtelenítése, sejtek tisztítása , a tudat és tudatalatti tisztítása.
Speciálisan kezelt kristálymedál melyben a gyógyító Lápisz Lazuli ereje egybeolvad a szent geometriával és a 741 Hz-es szolfézs frekvencia gyógyító erejével.
A Kristály energetikailag megtisztítva , áldva , feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. Skaláris hullámokkal 741 Hz-es szolfézs frekvenciára hangolva.
Rozsdamentes acél lánccal 
A 741 Hz fő célja a sejtek, az Önt körülvevő környezet méregtelenítése, valamint a testi-lelki lény megtisztítása. Megtisztítja a sejtet a méreganyagoktól. A frekvencia megtisztítja a testet a különféle elektromágneses sugárzásoktól. A 741 Hz-es szolfézs frekvencia a problémák megoldására és az intuíció felébresztésére szolgál, a hangfrekvenciának alkalmazása hasznos bármilyen jellegű probléma megoldása. A Szolfézs skála ötödik frekvenciája is az önkifejezés erejébe vezet, ami egy tiszta és stabil életet eredményez. Úgy érzed, elvesztetted kreatív éled? Nehezen fejezed ki magad a művészetén keresztül? A 741 Hz segíthet és akár fokozhatja kreativitásád. Lehetséges, hogy bővítse önkifejezési lehetőségeid és fejlessze intuíciódat. Egyes gyógyítók 741 Hz-et is használnak krónikus fájdalomban szenvedőknél. A 741 Hz-es frekvencia gyakori használata egészségesebb, egyszerűbb élethez vezet, valamint az étrend megváltoztatásához olyan élelmiszerek irányába, amelyeket nem mérgeznek meg különféle toxinok.
A 741 Hz-es szolfézs-frekvencia előnyei
- Tisztítja a sejteket.
- Eltávolítja a toxinokat és a sejteket és szerveket.
- Megtisztítja a testet és az otthont, a munkahelyet a káros elektromágneses sugárzásoktól.
- Tisztítja az elmét és a testet, a tudatalattit és a tudatot egyaránt.
- Elősegíti az önkifejezést és a probléma megoldásokat.
- A torokcsakra kiegyensúlyozására szolgál

Várható szállítás:
2023.02.06
4 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Lápisz Lazuli
Lapis Lazuli az ember történetének kezdete óta az egyik legkedveltebb kő. Ez a bölcsesség és az igazság egyetemes szimbóluma. Védőkőként a Lapis Lazuli felismeri a pszichés támadást, és blokkolja azt, de segíthet az álmaid is valósággá tenni! Segít a szellemi elemzésben, a problémamegoldásban és az új ötletek létrehozásában. Segít abban, hogy felismerd, világosan és objektíven meg kell vizsgálnod a különböző helyzeteket, hogy a legjobb döntést hozd. Növeli a szellemi képességeidet, aktiválja a magasabb elmét, és élesíti a memóriád. Életed minden területén több pozitív cselekedetet fogsz tenni, beleértve olyan dolgokat is, amelyeket nem is gondoltál fontosnak. A Lapis lazuli jó kő, ha elszánt vagy a gazdagság megszerzésében. Az igazság kövének is nevezik, ami azt jelenti, hogy őszintébb leszel magaddal, és őszintén kommunikálsz a számodra fontos emberekkel. Kapcsolataidban a lapis lazuli kövek energiái segítenek legyőzni a félénkséget. Ez egy kő, amely alapvetően azt mondja: "Szeress engem!". Nagyon spirituális kő. Kiváló meditációhoz, segít a lelki célod tudatosításában az életedben. Azt mondják, aki ehhez a kőhöz vonzódik, ez egy jele annak, hogy készen áll az ajtók megnyitására a világegyetem mágiája és csodája felé.
A Merkaba
A Merkaba egy erős szimbólum úgynevezett szent geometria. Csillag-tetraéder, amely két egymásba átjárható háromoldalú piramisból áll, tulajdonképpen egy háromdimenziós Dávid csillag. Az ókori Egyiptomban a Merkaba fordítását szótagokra bontják, hogy Mer a fény forrását, a Ka a szellemet és a Ba lelket jelenti , úgy gondolták, hogy a létezés minden szintjén átalakít. Héberül Merkaba szó szerint "szekér" és ahogy a bibliában Ezékiel próféta kapcsán utalnak rá a felemelkedés eszköze.
Összekapcsolja az elmét, a szívet és a testet egy energiamező létrehozásához. A Merkaba aktiválja az univerzum védő szeretetét, felébreszt, gyógyít és átalakít szellemi, fizikai, mentális és érzelmi szinten. Továbbítja a Forrás energiáját a magasabb frekvenciájú birodalmakból magas rezgésű életenergiát hoz, energiát ad a nehéz időkben való túléléshez.
A Merkaba medál segít leküzdeni a depressziót. Növeli a kreativitást és segít elfogadni az élet elkerülhetetlen változásait. Kiválóan alkalmasak az akadályok felszámolására, segít pozitív változások előidézésében az életedben. Erős védő szimbólum, energiamezőt hoz létre a viselő aurája körül.. A Merkaba medálról azt állítják, hogy védelmet nyújt a gonosz lények ellen. A Merkaba nagyszerű eszköz a szellemi átalakuláshoz. úgy gondolják, hogy a Merkaba spirituális pajzsot képez a viselője körül. Azt állítják a Merkaba-val való meditáció segít kapcsolatba lépni felsőbb énünkkel. Erősíti az öngyógyítást. Az energiagyógyászok szerint általa a gyógyítók felsőbb iránymutatást kapnak.
A frekvenciák és frekvenciamedálok nem gyógyító eszközök. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak Dr. Joseph Puleo , Dr. Leonard G Horowitz, Nikolai Tesla, George Lakhovsky, és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Adatok
Cikkszám
0721
Webáruház készítés