Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 417 Hz– Karneol Merkaba 417 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 417 Hz– Karneol Merkaba 417 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 417 Hz– Karneol Merkaba 417 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 417 Hz– Karneol Merkaba 417 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 417 Hz– Karneol Merkaba 417 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

A negatív energia megszüntetése, a megrekedt rossz helyzetek feloldása és a változás elősegítése. Sejtek energiával való feltöltése .
Speciálisan kezelt kristálymedál melyben a ragyogó Karneol ereje egybeolvad a szent geometriával és a 417 Hz-es szolfézs frekvencia gyógyító erejével.
A Kristály energetikailag megtisztítva , áldva , feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. Skaláris hullámokkal 417 Hz-es szolfézs frekvenciára hangolva.
Rozsdamentes acél lánccal 
417 Hz A Szolfézs skála következő fő hangja energiát termel a változáshoz. A 417 Hz-es frekvencia olyan erős, hogy elősegítheti a helyreállítást és eltörölheti a káros élményeket. Ez a frekvencia megtisztítja a traumatikus élményeket és megtisztítja a múltbeli események romboló hatásait. Ha a sejtfolyamatokról beszélünk, optimálisan ösztönzi a sejtet és annak funkcióit. A 417 Hz-es frekvencia egy kimeríthetetlen energiaforráshoz juttat téged, amely lehetővé teszi, hogy megváltoztasd az életed. A 417 Hz az egyik gyönyörű szolfézs frekvencia, amely köztudottan eltünteti bennünk az összes negatívumot. Ez egy olyan frekvencia, amely változást hozhat; ez jelzi az új kezdetek kezdetét az életben, és olyan erős, hogy képes visszafordítani a negatív eseményeket.
- Eltávolítja a negatív energiákat a testből. Méregteleníti a szervezetet a negatív energia eltávolításával.
- Eltávolítja a negatív energiákat otthonról és a munkahelyről.
- Eltávolítja a negatív gondolatokat és viselkedési mintákat.
- A negatív eredménnyel járó helyzetek megfordítása.
- Elősegíti a változást önben és másokban.
- Elősegíti a trauma utáni felépülést.
- Kiegyensúlyozza a szakrális csakrát.

Várható szállítás:
2022.09.30
4 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Karneol
A karneol egy csodálatos kristály az ókori egyiptomiak kőbe zárt naplementének tekintették. Isis istennő szent köve volt. Az ókori harcosok karneolt viseltek, hogy bátorságot és erőt kapjanak. Megvéd a károktól és szerencsétlenségektől. Állítólag lopás, tűz, vihar vagy baleset ellen védi az otthonod, általában a bejáratnál szokták elhelyezni állítólag több jólétet és bőséget hív be az ajtón. Amellett, hogy a karneol támogató kristály, vitalitást és energiát ad. Tökéletes kő azoknak, akiknek állandóan magas energiaszinten kell dolgozni. A karneol kristály nemcsak növeli a bátorságot és az önbizalmat, de javítja a vérkeringést, amely minden stresszes helyzetben fontos lehet. Nagyon inspiráló kő az építészek művészek egyik kövének tartják. Különös tulajdonsága, hogy a hang kövének ismerik. Énekes kő, állítólag tisztítja a hangot és növeli az önbizalmat is. Ma is sok énekes használja állítólag Adele is a szerelmese. A karneol jó szerencsét, bőséget és jólétet vonz. Ha több sikert szeretne, pénzügyekben és az üzleti vállalkozásokban viselje. Magasan tartja a motivációs szintedet és a gondolkozásodat. Amennyire jólét kő, annyira védelmező is. Ismert szerelmi talizmán. Ha egyedülálló vagy a kő csábító ereje mágneses, sokan fordulnak majd utánad. Meglévő kapcsolatodba új energiát hoz visszaállítja a szeretet és a romantika kapcsolatát. Ha több őszinteséget, szeretetet és nagyobb odaadást akarsz az életedben segíteni fog. Ne felejtsük el, hogy a karneol a szenvedély és a szexualitás köve! A karneol több pozitivitást hoz az életedbe, energikusabb, optimistább leszel. Egy régi közmondás szerint, ha karneolt viselsz olyan mintha folyamatosan átölelne a napfelkelte!
A Merkaba
A Merkaba egy erős szimbólum úgynevezett szent geometria. Csillag-tetraéder, amely két egymásba átjárható háromoldalú piramisból áll, tulajdonképpen egy háromdimenziós Dávid csillag. Az ókori Egyiptomban a Merkaba fordítását szótagokra bontják, hogy Mer a fény forrását, a Ka a szellemet és a Ba lelket jelenti , úgy gondolták, hogy a létezés minden szintjén átalakít. Héberül Merkaba szó szerint "szekér" és ahogy a bibliában Ezékiel próféta kapcsán utalnak rá a felemelkedés eszköze.
Összekapcsolja az elmét, a szívet és a testet egy energiamező létrehozásához. A Merkaba aktiválja az univerzum védő szeretetét, felébreszt, gyógyít és átalakít szellemi, fizikai, mentális és érzelmi szinten. Továbbítja a Forrás energiáját a magasabb frekvenciájú birodalmakból magas rezgésű életenergiát hoz, energiát ad a nehéz időkben való túléléshez.
A Merkaba medál segít leküzdeni a depressziót. Növeli a kreativitást és segít elfogadni az élet elkerülhetetlen változásait. Kiválóan alkalmasak az akadályok felszámolására, segít pozitív változások előidézésében az életedben. Erős védő szimbólum, energiamezőt hoz létre a viselő aurája körül.. A Merkaba medálról azt állítják, hogy védelmet nyújt a gonosz lények ellen. A Merkaba nagyszerű eszköz a szellemi átalakuláshoz. úgy gondolják, hogy a Merkaba spirituális pajzsot képez a viselője körül. Azt állítják a Merkaba-val való meditáció segít kapcsolatba lépni felsőbb énünkkel. Erősíti az öngyógyítást. Az energiagyógyászok szerint általa a gyógyítók felsőbb iránymutatást kapnak.
A frekvenciák és frekvenciamedálok nem gyógyító eszközök. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak Dr. Joseph Puleo , Dr. Leonard G Horowitz, Nikolai Tesla, George Lakhovsky, és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Adatok
Cikkszám
0717
Webáruház készítés