Garuda áldott Mala Lótuszmag ajándék tenzor gyűrűvel

Garuda áldott Mala  Lótuszmag ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  Lótuszmag ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  Lótuszmag ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  Lótuszmag ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  Lótuszmag ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  Lótuszmag ajándék tenzor gyűrűvel

ZEN SOTO stílusú mala mely egy 1/8-os Lost Cubit tenzor gyűrűt tartalmaz
A Mala Nepálban készült Prémium minőségű lótusz magból készült kb 8 mm-es szemekből. A lótuszmag gyöngy a tisztaságot növekedést és szépséget a feltámadást jelképezi. Szimbolizálja a szellemi növekedést és a képességet, hogy az úton lévő akadályok fölé emelkedjen. Lehetővé teszi, hogy mindig világosság ragyogjon a szívünkben. Elősegítheti a szellemi és anyagi jólétet is.
Ezüstözött réz 1/8 Lost Cubit tenzor gyűrű 177 MHz jótékony hatásán kívül ez a fajta gyűrű nagyon ideális meditációhoz. Csökkenti a feszültséget, Segít egyensúlyt teremteni érzelmileg megnyugtat. A gyűrű harmonikus erőteret generál hatását élvezheted, ha a malát nyakadban vagy karodon viseled. Részletesebben a lábjegyzetben olvashatsz. A gyűrű egy erősítő gyöngyöt tartalmaz melyet Slim spurling Tesla munkásságából vett át és minden gyűrűjén alkalmazza
A Mala nepálban készült és áldást kapott . Minden malát egy tibeti mantrával aktiválok mely a tibetiek hite szerint ezerszeresére emeli az elmondott Imák számát.
Minden mala tartozéka egy nepáli mala tartó zacskó mely szintén áldott. A Malát tenzor gyűrű nélkül is megrendelheted , csak írd be a megjegyzésbe

Várható szállítás:
2022.09.30
13 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A lótuszvirág a keleti spiritualitás egyik legbecsesebb szimbóluma. A tavakban természetes módon nővő lótusznak meg kell küzdenie a sárral, mielőtt a víz fölé emelkedik és kivirágzik a napon. Ennek a csodálatos átalakulásnak köszönhetően a lótuszvirág régóta a tisztaságot, a spirituális növekedést és az akadályok feletti diadalt jelképezi, és a feltámadás szimbóluma. Elősegítheti a szellemi és anyagi jólétet is. Segít átölelni az akadályokat, mint áldást az Én megvalósításának útján. A magot az egyes lényekben rejlő látens életerő szimbólumaként is használják, amely arra vár, hogy előjöjjön.
A lótuszmagok felhasználásával készült malák a lótusz inspiráló növekedésére utalnak, emlékeztetve arra, hogy a legszebb virágok gyakran a legsárosabb körülmények között emelkednek ki. A sima és könnyű lótuszmag-malák erőteljes emlékeztetőt jelentenek a saját eredendő erődről és lelkierődről. A lótuszvirág sok mindenen megy keresztül a növekedésében, mielőtt kiemelkedik a piszkos vízből, hogy gyönyörű virággá váljon, az egyéni tudat ugyanezt teszi a megvilágosodás felé vezető útján, ahogy a megvilágosulatlan gondolkodás úgynevezett szennyeződései fokozatosan elhalványulnak.
Lost Cubit vagy elveszett Cubit, néha Tiltott Könyöknek is nevezik, mert látszólag szándékosan maradt ki az ősi írásokból. Ez a gyűrű 177 Mhz-en rezonál és az az élet mentális, érzelmi és éteri vonatkozásait érinti. és mivel képes rezonálni a Földdel és a kozmikus energiafrekvenciával, a Lost Cubit a kvantum DNS gyógyítással kapcsolatos munkájáról ismert. A 3., 4. és 6. csakrákon működik, A föld és az éter elemeket képviseli , energiamezője vízszintes. Kiváló Ingerültség, depresszió, aggódás ellen. Csökkenti a fájdalmat és a feszültséget, javítja az alvás minőséget. Segít egyensúlyt teremteni érzelmileg megnyugtat. Tökéletes meditációhoz. Kiegyensúlyozza a férfi és női energiákat. Semlegesíti az EMF sugárzás negatív hatásait. Növeli a problémamegoldó képességet. Védelmez a káros EMF sugárzás ellen. A Gyűrű egy erősítő gömböt tartalmaz .Nikola Tesla szerint a gömbök erősítők, ezért Slim úgy döntött, hogy gyöngyöket ad néhány eszközéhez, hogy felerősítse azok jótékony hatását. Minél több gyöngy van egy eszközben, annál erősebb a hatása. A gyöngyökkel ellátott szerszámok erősebb, sűrűbb tenzormezővel rendelkeznek – a gyöngyök lényegében „több lóerőt” biztosítanak a gyűrűknek.
Zen SOTO stílusú mala . A gondolat a Japán Soto iskola malájából származik. Ezeken a malákon egy acél karika található. Ennek a karikának a jelentése kicsit feledésbe merült több tanító más más jelentést ad neki, van aki szerint az ürességet jelképezi van aki szerint számláló funkciója van. Vannak vélemények, hogy egyszerűen csak azért került fel a malára, hogy megkülönböztesse a másik nagy ZEN iskola a Rinzai malájától mert egyébként a két mala stílusa ugyanaz. Én egy kicsit hasznosabb funkciót is szerettem volna adni neki ezért a gyűrűt egy tenzor gyűrűre cseréltem.

Adatok
Cikkszám
0713
Webáruház készítés