Garuda áldott Mala Rózsafa ajándék tenzor gyűrűvel

Garuda áldott Mala  Rózsafa ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  Rózsafa ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  Rózsafa ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  Rózsafa ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  Rózsafa ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  Rózsafa ajándék tenzor gyűrűvel

ZEN SOTO stílusú mala mely egy 1/8-os Lost Cubit tenzor gyűrűt tartalmaz
A Mala Nepálban készült Prémium minőségű Rózsafából készült kb 8 mm-es szemekből. . A rózsafa energiája nem hasonlítható más fához, és a spirituális aspektusra összpontosít. Spirituális és tápláló. A rózsafa elképesztően hatékony a spirituális gyógyításban. Ez a fa jó választás, ha gyógyulást keres.
Ezüstözött réz 1/8 Lost Cubit tenzor gyűrű 177 MHz jótékony hatásán kívül ez a fajta gyűrű nagyon ideális meditációhoz. Csökkenti a feszültséget, Segít egyensúlyt teremteni érzelmileg megnyugtat. A gyűrű harmonikus erőteret generál hatását élvezheted, ha a malát nyakadban vagy karodon viseled. Részletesebben a lábjegyzetben olvashatsz. A gyűrű egy erősítő gyöngyöt tartalmaz meklyet Slim spurling Tesla munkásságából vett át és minden gyűrűjén alkalmazza
A Mala Nepálban készült és áldást kapott . Minden malát egy tibeti mantrával aktiválok mely a tibetiek hite szerint ezerszeresére emeli az elmondott Imák számát.
Minden mala tartozéka egy nepáli mala tartó zacskó mely szintén áldott. A Malát tenzor gyűrű nélkül is megrendelheted , csak írd be a megjegyzésbe

Várható szállítás:
2023.06.08
8 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A gyönyörű rózsafa az együttérző és szerető szív tulajdonságokkal rendelkezik. A rózsafa energiája nem hasonlítható más fához, és a spirituális aspektusra összpontosít. Ez spirituális és tápláló. A rózsafa elképesztően hatékony a spirituális gyógyításban. Ez a fa jó választás, ha gyógyulást keres A rózsafa nagyra értékelt fa Indiából, és régóta használják buddhista rózsafüzér készítésére. Ennek a fának a sötét, feltűnő színe a megalapozottsággal és védelemmel társul: a rózsafa gyöngyökkel való meditáció állítólag eloszlatja a negativitást és a rossz hangulatot. Az istennői energiához kötődő rózsafa a szívcsakrához is kapcsolódik, amely az együttérzés, szeretet és megbocsátás központja. Bárkinek, aki meg akarja lágyítani a szívét, vagy meg akarja nyitni magát szeretetteljesebb kapcsolatok felé, előnyös lehet a rózsafa mala gyöngyök használata. A rózsafa gyöngyök simák és hihetetlenül könnyűek, kiváló választás kezdőknek és tapasztalt meditálóknak. Ez a fafajta felmelegít, javítja a keringést, ezáltal javítja a fizikai gyógyulást és az immunitást is.
Lost Cubit vagy elveszett Cubit, néha Tiltott Könyöknek is nevezik, mert látszólag szándékosan maradt ki az ősi írásokból. Ez a gyűrű 177 Mhz-en rezonál és az az élet mentális, érzelmi és éteri vonatkozásait érinti. és mivel képes rezonálni a Földdel és a kozmikus energiafrekvenciával, a Lost Cubit a kvantum DNS gyógyítással kapcsolatos munkájáról ismert. A 3., 4. és 6. csakrákon működik, A föld és az éter elemeket képviseli , energiamezője vízszintes. Kiváló Ingerültség, depresszió, aggódás ellen. Csökkenti a fájdalmat és a feszültséget, javítja az alvás minőséget. Segít egyensúlyt teremteni érzelmileg megnyugtat. Tökéletes meditációhoz. Kiegyensúlyozza a férfi és női energiákat. Semlegesíti az EMF sugárzás negatív hatásait. Növeli a problémamegoldó képességet. Védelmez a káros EMF sugárzás ellen. A Gyűrű egy erősítő gömböt tartalmaz .Nikola Tesla szerint a gömbök erősítők, ezért Slim úgy döntött, hogy gyöngyöket ad néhány eszközéhez, hogy felerősítse azok jótékony hatását. Minél több gyöngy van egy eszközben, annál erősebb a hatása. A gyöngyökkel ellátott szerszámok erősebb, sűrűbb tenzormezővel rendelkeznek – a gyöngyök lényegében „több lóerőt” biztosítanak a gyűrűknek.
Zen SOTO stílusú mala . A gondolat a Japán Soto iskola malájából származik. Ezeken a malákon egy acél karika található. Ennek a karikának a jelentése kicsit feledésbe merült több tanító más más jelentést ad neki, van aki szerint az ürességet jelképezi van aki szerint számláló funkciója van. Vannak vélemények, hogy egyszerűen csak azért került fel a malára, hogy megkülönböztesse a másik nagy ZEN iskola a Rinzai malájától mert egyébként a két mala stílusa ugyanaz. Én egy kicsit hasznosabb funkciót is szerettem volna adni neki ezért a gyűrűt egy tenzor gyűrűre cseréltem.

Adatok
Cikkszám
0712
Webáruház készítés