Garuda áldott Mala szantálfa ajándék tenzor gyűrűvel

Garuda áldott Mala  szantálfa ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  szantálfa ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  szantálfa ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  szantálfa ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  szantálfa ajándék tenzor gyűrűvel
Garuda áldott Mala  szantálfa ajándék tenzor gyűrűvel

ZEN SOTO stílusú mala mely egy 1/8-os Lost Cubit tenzor gyűrűt tartalmaz
A Mala Nepálban készült Prémium minőségű szantálfából készült kb 8 mm-es szemekből. Úgy gondolják, hogy szantálfa mágikus ereje fokozza a meditációt, és erősíti a kívánságokat. A megnyugtató, békés és ősi fákról azt mondják, hogy pozitív, finom rezgéseket vonzanak maguk után, egyértelmű észlelést, nyugalmat és pozitív lelkiállapotot teremtenek.
Ezüstözött réz 1/8 Lost Cubit tenzor gyűrű 177 MHz jótékony hatásán kívül ez a fajta gyűrű nagyon ideális meditációhoz. Csökkenti a feszültséget, Segít egyensúlyt teremteni érzelmileg megnyugtat. A gyűrű harmonikus erőteret generál hatását élvezheted, ha a malát nyakadban vagy karodon viseled. Részletesebben a lábjegyzetben olvashatsz. A gyűrű egy erősítő gyöngyöt tartalmaz meklyet Slim spurling Tesla munkásságából vett át és minden gyűrűjén alkalmazza
A Mala nepálban készült és áldást kapott . Minden malát egy tibeti mantrával aktiválok mely a tibetiek hite szerint ezerszeresére emeli az elmondott Imák számát.
Minden mala tartozéka egy nepáli mala tartó zacskó mely szintén áldott. A Malát tenzor gyűrű nélkül is megrendelheted , csak írd be a megjegyzésbe

2023.12.11
8 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Szantálfa
Szantálfa: A szantálfa egyike a hagyományos mala anyagoknak. A megnyugtató, békés és ősi fákról azt mondják, hogy pozitív, finom rezgéseket vonzanak maguk után, egyértelmű észlelést, nyugalmat és pozitív lelkiállapotot teremtenek
Az ősi buddhista hagyomány szerint a szantálfát évezredek óta a tökéletes meditációs eszközként ünnepelték. Széles körben elterjedt a vélemény, hogy a szantálfa illata serkenti az érzékiséget, a tudatosság érzését keltheti, nyugalmat idézhet elő, felébresztheti a belső isteni gondolatokat és elősegítheti a mély ellazulást. A szantálfa serkenti az alapcsakrát – úgy gondolják, hogy fokozza az önbizalmat és az önazonosságot. Csökkenti az agressziót és az ingerlékenységet, elősegíti az együttérzést és a nyitottságot, valamint fokozza a meditációt. A szantálfa különösen jó stresszoldásra. . Segíti a megalapozást és a jelenben való tartózkodást, a spirituális cél megtalálását, az elme tisztázását, és segít átvészelni a félelem időszakait. A szantálfa antidepresszáns, antiszeptikus és nyugtató fa. Segítséget nyújt a sejtek gyógyulásában, és segíti az immunrendszert bármely gyógyító folyamatban vagy a betegség megelőzésében. Jó szerencsét hoz és csökkenti a negatív energiákat. Indiában a szantálfa isteni státuszt kapott, és ennek a fának az illata az egyik legkedvesebb az istenek számára.
Lost Cubit vagy elveszett Cubit, néha Tiltott Könyöknek is nevezik, mert látszólag szándékosan maradt ki az ősi írásokból. Ez a gyűrű 177 Mhz-en rezonál és az az élet mentális, érzelmi és éteri vonatkozásait érinti. és mivel képes rezonálni a Földdel és a kozmikus energiafrekvenciával, a Lost Cubit a kvantum DNS gyógyítással kapcsolatos munkájáról ismert. A 3., 4. és 6. csakrákon működik, A föld és az éter elemeket képviseli , energiamezője vízszintes. Kiváló Ingerültség, depresszió, aggódás ellen. Csökkenti a fájdalmat és a feszültséget, javítja az alvás minőséget. Segít egyensúlyt teremteni érzelmileg megnyugtat. Tökéletes meditációhoz. Kiegyensúlyozza a férfi és női energiákat. Semlegesíti az EMF sugárzás negatív hatásait. Növeli a problémamegoldó képességet. Védelmez a káros EMF sugárzás ellen. A Gyűrű egy erősítő gömböt tartalmaz .Nikola Tesla szerint a gömbök erősítők, ezért Slim úgy döntött, hogy gyöngyöket ad néhány eszközéhez, hogy felerősítse azok jótékony hatását. Minél több gyöngy van egy eszközben, annál erősebb a hatása. A gyöngyökkel ellátott szerszámok erősebb, sűrűbb tenzormezővel rendelkeznek – a gyöngyök lényegében „több lóerőt” biztosítanak a gyűrűknek.
Zen SOTO stílusú mala . A gondolat a Japán Soto iskola malájából származik. Ezeken a malákon egy acél karika található. Ennek a karikának a jelentése kicsit feledésbe merült több tanító más más jelentést ad neki, van aki szerint az ürességet jelképezi van aki szerint számláló funkciója van. Vannak vélemények, hogy egyszerűen csak azért került fel a malára, hogy megkülönböztesse a másik nagy ZEN iskola a Rinzai malájától mert egyébként a két mala stílusa ugyanaz. Én egy kicsit hasznosabb funkciót is szerettem volna adni neki ezért a gyűrűt egy tenzor gyűrűre cseréltem.

Adatok
Cikkszám
0711
Webáruház készítés