Palo Santo füstölő kúp Tértisztítás – Gyógyulás – Pozitív energia

Palo Santo füstölő kúp  Tértisztítás – Gyógyulás – Pozitív energia
Palo Santo füstölő kúp  Tértisztítás – Gyógyulás – Pozitív energia
Palo Santo füstölő kúp  Tértisztítás – Gyógyulás – Pozitív energia
Palo Santo füstölő kúp  Tértisztítás – Gyógyulás – Pozitív energia

Természetes préselt palo santo fareszelék. Használata egyszerűbb mint a nyers fá-é.
A Palo Santo fa más néven a szent fa, délamerikában honos. Amikor elégetik, a füstről úgy gondolják, hogy gyógyító, és tisztító hatású. Hagyományosan az inkák, az andok őslakosai, a sámánok és az orvosságos emberek égetik a szellemi tisztítás, az energiatisztítás és a gyógyulás érdekében. A füst annyira erős, hogy a szent rituálékban, elengedhetetlen energiaszerszámmá vált a sámánok és a gyógyítók számára egyaránt. Aromája hihetetlen - nagyon friss menta és citrus illatú. A rendkívüli áldások miatt, melyeket azoknak adnak, akik használják isteni jellegűvé vált.
A palo santo fa egyik leglenyűgözőbb tulajdonsága az, hogy képesek megtisztítani mindazt, amivel energetikai szinten érintkezik. Bárhová is megy a füst, megtisztítja, így felhasználható egy helyiség, egy egész ház és különösen az emberek tisztítására. De ehhez egy kicsit több is tartozik. A sámán bölcsesség magyarázza, hogy a palo santo aromájához való vonzódás az érzelmi és szellemi tisztaság jele. Vannak azonban olyanok, akik sajátos kellemetlenséget éreznek aromájuk jelenlétében. Ha ez történik veled, ne szakítsd meg! Ez mind részét képezi tisztító hatásának, és fokozatosan élvezni fogod a fa természetes illatát is, amint a tisztulás megtörténik. Csak próbáld újra. A Palo Santo ritka tulajdonsága, hogy megtisztít a negatív energiától, de ugyanakkor vonzza a pozitív energiát. A Palo santo szelleme gyakran nagylelkű gyógyító képességeivel, mivel füstje belép az energiameződbe a negatív gondolatok eltávolításához. Az égési folyamat során, a szent faolajok, felszabadulnak, megtisztítják a teret és az ott lévő embereket, vonzva a pozitív energiát. Állítólag gyógyítja az embereket mind fizikai, mind finomenergetikai szinten.
Energiavédelem és a negatívumok eltávolítása. - Égésekor kiküszöböli a negatív energiát, és nyugodtabb, békésebb teret hoz létre. Válassza ki a helységet melyet meg akar tisztítani , majd mozgassa a fát sarokról, sarokra, eltávolítva minden rossz energiát, felemelve a lelked, és töltsd meg otthonod szerencsével.
Lelki tisztítás energia tisztítás. - Az Andok őslakosai évszázadok óta használják a palo santo-t spirituális tisztításra és energiatisztításra. A fa elégetésekor úgy gondolják, hogy megtisztítja a lelked a negatív energiától, helyreállítja a nyugalmat.
Kreativitás, szerelem és szerencse vonzása. - A fa segíthet pozitívvá tenni az energiát, és elősegíti a pozitivitás és az öröm érzéseit. Állítólag csökkenti a stresszt és a szorongást, és fokozza a tisztaságot és a koncentrációt.
Kapcsolat az isteni forrással. - Ha a meditáció a yin, a palo santo a yang. A felemelő illat a tökéletes partner meditációs gyakorlatodhoz. Emeld fel rezgéseid és fedezd fel a békét amikor mélyebb kapcsolatba kerülsz a Földdel és a belső tudatosságoddal.
Használata. Gyújtsd meg Palo Santo füstölőt és helyezd egy tűzálló kerámia edénybe , ha elalszik akkor újra megnyújthatod . Mond hangosan vagy csendben: „Azt kérem, hogy Palo Santo növényi szelleme áldásokat hozzon erre a helyre.”
Egy helység teljes tisztításához a bejárati ajtótól az óramutató járásával megegyező irányban járd körbe a helységet a Palo Santo-val hogy füstje és gazdag aromája kitöltse a helyiséget.
Minden darab fát megtisztítottam és megáldottam hogy jólétet hozzon otthonodba.


Várható szállítás:
2023.06.08
1 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0679
Webáruház készítés