Garuda Harmonizáló/ EMF védő Szelenit Piramis 7 cm, aranyozott Lakhovsky MWO harmonizáló koronggal

Raktárkészlet: 2 db
Garuda Harmonizáló/ EMF védő Szelenit  Piramis 7 cm, aranyozott Lakhovsky MWO harmonizáló koronggal
Garuda Harmonizáló/ EMF védő Szelenit  Piramis 7 cm, aranyozott Lakhovsky MWO harmonizáló koronggal
Garuda Harmonizáló/ EMF védő Szelenit  Piramis 7 cm, aranyozott Lakhovsky MWO harmonizáló koronggal
Garuda Harmonizáló/ EMF védő Szelenit  Piramis 7 cm, aranyozott Lakhovsky MWO harmonizáló koronggal
Garuda Harmonizáló/ EMF védő Szelenit  Piramis 7 cm, aranyozott Lakhovsky MWO harmonizáló koronggal
Garuda Harmonizáló/ EMF védő Szelenit  Piramis 7 cm, aranyozott Lakhovsky MWO harmonizáló koronggal

Ez a kombináció egy csodálatos erőteret hoz létre. Ideális azokra a területekre ahol nehéz stagnáló energiákat érzel. Nagyszerű hatása lehet beteg, lábadozó emberek környezetében akár a polarizáló koronggal kiegészítve is. Ha harmonikus védett környezetben szeretnél tartózkodni helyezd olyan helyre a hol sokat tartózkodsz, dohányzó vagy étkező asztalra. Kiváló a meditációs térben.
A Lakhovsky korong megvéd a káros EMF ,4G,5G sugárzásokkal szemben illetve átalakítja egy pozitív energia mezőre. ( Az emberi szervezetre káros négyszögjeleket , szinuszos jelekké alakítja) A korong Georges Lakhovsky által tervezett Multi Wave Oscillator alapján készült . Összegyűjti a környezet energiáját és a kozmikus energiát és harmonizálja az emberi test számára. Testünkben sejtjeinkben visszaállítja a természetes rezgéseket. Segíti az öngyógyító folyamatokat. Az MWO antennák növelik az életenergia (más néven chi és bioenergia) beáramlását a testünkbe. Az MWO antennák széles tartományban bocsátanak ki rezgéseket. Így az emberi test sejtjeinek minden frekvenciája le van fedve.
A Lakhovsky antennáról több információt a Polarizáló korong leírásánál és a blogban találsz
Nem kétséges, hogy a szelenit az egyik legerősebb tisztítókő a világon. Nagyon erős kő, amely hatékonyan megtisztítja az aurádat, és eltávolítja a téged körülvevő összes rossz rezgést és negatív energiát. Gyorsan feloldja a negatív, beragad vagy stagnáló energiát, hogy elősegítse a a pozitív energia szabad áramlását. Az MWO korong harmonizáló mezőt biztosít melyet a szelenit piramis által megtisztított energia is táplál. A szelenit magas rezgése magasabb frekvencia tartományokat tud létrehozni a Lakhovsky korongban.
A korong Lakhovsky eredeti tervezése alapján készült. Mérete 25 mm. A legkiválóbb minőség, üvegszálas alap , a réz antenna gyűrűk , 24 karátos arannyal futtatva mely nem csak megelőzi az oxidációt és széppé teszi, de értékes gyógyító energiát ad a koronghoz. gyártmány, európai minőség. A Szelenit piramis 7 cm megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával. 7,83 Hz-es Schumann frekvenciával (földfrekvencia) lett kezelve.
A szelenit piramis egy hatékony tisztító eszköz, amelyet otthonodban, irodájában tarthatsz, mivel folyamatosan, tisztítja és megvédi környezeted energiáját. Gyorsan feloldja a negatív, beragad vagy stagnáló energiát, hogy elősegítse a a pozitív energia szabad áramlását. A szelenit piramisok emellett felerősítik és felemelik a tér energiáját és más gyógyító kristályok energiáját. Segítenek abban, hogy biztonságban érezd magad.
A szelenit rendkívül sokoldalúan felhasználható ideális egy tér lezárásához, biztonságos, felemelő környezet kialakításához, amely a külső behatásoktól védett. Helyezz a ház vagy szoba sarkaiba szelenit piramist a külső negatívumok elleni védelemhez és a béke és nyugalom megteremtésére. Még ha kicsik is, nagyon jól működnek, és védenek a nagy és erős negatív hatásokkal szemben. Nem kétséges, hogy a szelenit az egyik legerősebb tisztítókő a világon. Nagyon erős kő, amely hatékonyan megtisztítja az aurádat, és eltávolítja a téged körülvevő összes rossz rezgést és negatív energiát. A szelenit áttetsző fehér jellege a szellemi tisztaságot, a fényt és az angyali birodalmakhoz való kapcsolódást képviseli. Ez a történelem egyik legszentebb kristálya. A neve Selene görög istennőből származik, a hold istennőjéből. A holdfény segítségével időről időre feltölthetted.

Várható szállítás:
2022.01.27
5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Ez az egyik legjobb kristály, amely a túlterhelt energiákat vagy negatívumokat eltávolítja a fizikai és éterikus testből, és segít abban, hogy tudatosan csatlakozz a felső Énhez. A fej tetején található korona-csakrával rezonál. A Korona-csakra egy kapu a kibővített világegyetemhez, kapcsolat a létezés magasabb szintjeivel és az univerzális energia és igazság forrása. A szelenit egy nyugtató kristály, amely körülvesz téged a mennyei fénnyel. Ideális a meditációhoz és a spirituális munkához, és elősegíti a kapcsolatteremtést a magasabb tudatossággal. Használható arra, hogy tudatosságodat összehangold a lelki tanítómesterekkel, az angyalokkal és a szellemi útmutatókkal, vagy hogy hozzáférhessenek a múltbeli vagy jövőbeli életedhez. Egy csodálatos eszköz a megvilágosodáshoz, békéhez és nyugalomhoz

Adatok
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
0643
Webáruház készítés