Larimár medál spinell ásvány nyaklánc !

Larimár medál spinell ásvány nyaklánc !
Larimár medál spinell ásvány nyaklánc !
Larimár medál spinell ásvány nyaklánc !
Larimár medál spinell ásvány nyaklánc !
Larimár medál spinell ásvány nyaklánc !
Larimár medál spinell ásvány nyaklánc !

Életerő – Nyugalom – Boldogság.
Az éjszakai tenger szépsége. Mivel a larimár torokcsakra kő , hasznos a torokcsakra felett közelében viselni. Ezek az ezüstbe foglalt eredeti dominikai Larimár darabok megtisztítják és megnyitják a torokcsakrádat. A Spinel a remény, a revitalizáció köve az élet örömének érzése. Ebben a gyönyörű drágakőben amely még az angol koronaékszerekben is megtalálható nagyon erős újjáélesztő energia van . Megerősíti az alapcsakrádat. Mindkét kő szorongáscsökkentő és nyugtató hatású. És mindkettő segít megszabadulni a régi viselkedésmintáktól, hogy felszabadultan éljél. A spinel ráébreszt, hogy élvezd a körülötted lévő világ szépségét a Larimár megmutatja elhozza neked ezeket. A larimár összekapcsol a tenger nyugtató és gyógyító energiájával. A spinel által megtisztított fénytesteid új és gyógyító energiával tölti fel. Bevonzza az áldásokat és pozitív energiákat.
Gondosan megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Várható szállítás:
2022.07.04
Termék hossza:
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Larimár viszonylag új felfedezésű kő. 1916-ban fedezték fel a Karibi Dominikai Köztársaságban. Mivel sokan úgy hiszik, hogy a karibi térség volt a legendás Atlantisz helye a Larimárt néha Atlantisz-kőnek , Delfin kőnek is hívják. Állítólag csodálatos kő , ha megpróbálja kiaknázni a víz erejét, és egy olyan társadalom ősi energiáját is, mint a mitikus Atlantisz. Azt tartják róla Atlantisz ősi bölcsességét és a delfinek gyógyító erejét adja a test és a lélek összehangolásához.. A Larimar a vízelemek egyike, mégis vulkanikus eredetében a tűz szülötte. A két energia polaritásának kiegyensúlyozására szolgáló néhány kristály egyike. Lehűti az indulatokat és csillapítja a félelmeket, enyhíti a stresszt és táplálja a fizikai és érzelmi testeket. A tenger és az ég istennő energiáihoz kapcsolódva Larimar segít a nőknek abban, hogy újra ráhangolódjanak veleszületett nőiségükre, és helyreállítsák kapcsolatukat a természettel. Felhívja a bennük lévő istennőt, hogy teljes mértékben megnyilvánuljon az életük legfőbb célja. Segíti a férfiakat abban, hogy kapcsolatba lépjenek női, intuitív és befogadó természetükkel. A Larimar csodálatos kő az anyáknak a terhesség alatt és után. Segít enyhíteni a szülés utáni depressziót, és megszünteti az új szülői feladatokhoz stresszt. A Larimar a bölcsesség, a felfedezés és az univerzum fokozott megértésének köve. Kapcsolatba hozhat olyan erőkkel, amelyekre egyébként soha nem gondoltál. A larimar használatával érzékenységet alakíthatsz ki a kozmosz iránt, amely elősegítheti a fokozott érzékelésed, sőt a pszichés erőid fejlődését. Harmonizálja az energiákat, és jobb kapcsolatokhoz vezethet az emberek között. Ha megtalálod a harmóniát másokkal, sokkal könnyebbé válik azoknak a céloknak az elérése, amelyeket szeretnél az életben. Úgy gondolják, hogy a Larimár rendszeres használata segít megtalálni a lelki társadat. Különösen hasznos olyan érzelmi kötelékek, minták vagy elvek felszabadításában, amelyek már nem szolgálnak a javadra. A tiszta kommunikáció köve, amely erőt és bátorságot nyújt ahhoz, hogy szívből nyíltan beszélhess. Larimarról ismert, hogy előhozza belső szépségét, és segít vonzani az áldásokat és a pozitív energiákat. A Larimar erőteljes érzelmi tisztító és gyógyító, különösen a fóbiák, pánikrohamok, stressz okozta egyensúlyhiány és túlzott harag vagy félelem ellen. A Larimar egy nyugodt kristály, amely elősegíti a pihenést és a nyugalmat. Segít visszatérni a játékosság és az örömteli gyermeki energia korábbi, természetesebb állapotához. Kiváló kő a Föld gyógyítására. A békét és a világosságot képviseli, a gyógyulás és a szeretet energiáját bocsátja ki. A földre helyezve ellensúlyozza a földenergia egyensúlyhiányát és a geopátiás stresszt. Egyesek Szerencsekőnek is nevezik miután körbejárta a világsajtót egy hölgy története aki megvásárolt egy Larimar gyűrűt, és rövid időn belül találkozott a lelki társával, és megnyerte a lottót!

 

A Spinel a remény, a revitalizáció köve az élet örömének érzése. Ebben a gyönyörű drágakőben amely még az angol koronaékszerekben is megtalálható nagyon erős újjáélesztő energia van . A Spinel a természet és a Föld gyógyító erejét arra használja, hogy megújítsa életerődet energiádat. Megszabadít a stressztől és a szorongástól, feltölti alacsony energiaszinted megemeli a rezgésedet.  A Spinel segít megszabadulni a test mérgeitől és hulladékaitól, mind fizikai, mind energetikai értelemben. Érzelmileg a Spinel ugyanezt a friss megújulási energiát hozza, segít a régi negatív gondolkodási minták és hiedelmek kisöprésében. Energiái reménnyel és értelemmel töltenek el. Életkedvet ad neked, és ösztönözni fog arra, hogy energiáidat kreatív és ragyogó módon használd fel önmagad és mások segítésére. Itt az ideje, hogy élvezd a körülötted lévő világ szépségét. Ezzel a rendkívül tiszta és erős energiával hamarosan képes leszel önmagad jobb változatává válni. Teljesebbnek, akinek van energiája, önbizalma és vágya a szükséges változtatásokra. Érzed, hogy minden cselekedeted az Univerzum támogató kezei irányítják.

Adatok
Cikkszám
0631
Webáruház készítés