Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű

Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű
Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű
Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű
Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű
Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű
Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű
Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű
Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű
Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű
Larimár , wenge ásvány karkötő - japán mala nagy szemű

A karkötő középpontja guru szeme egy különleges extra nagy 12-13 mm es kézzel faragott Dominikai Larimár gyöngy. Mivel minden gyöngyöt kézzel faragtak ki nincs két egyforma igazi különlegesség. 10 mm-es wenge szemekből és két akvamarin osztóval készült.
Japánban nagy becsben tartják a különleges ásványokat ilyen a Larimár is és rajonganak a fákért számtalan félét használnak karkötőkhöz malákhoz . A Larimár spirituális ereje, atlantisz bölcsessége kombinálva egy varázslatos védő energiájú fával. A föld a természet energiája mely magában foglalja a víz és a föld erejét. A Larimár összehangolja a testet és a leket. A Larimar a bölcsesség, a felfedezés és az univerzum fokozott megértésének köve. Kapcsolatba hozhat olyan erőkkel, amelyekre egyébként soha nem gondoltál. Harmonizálja az energiákat, és jobb kapcsolatokhoz vezethet az emberek között. A wenge nem csak egy gyönyörű fa, hanem egy csodálatos varázslatos eszköz is. Segít lelassítani és növeli a fókuszt a bölcsességet, a védelmet, és blokkolja a nem kívánt erőket.. Az Akvamarin nagyon erős tisztító védő kő állítólag ereje olyan tiszta, hogy nem maradnak a közelében negatív energiák szennyeződések. Egyedülállóan képes megnyugtatni a tulajdonosát. Eloszlatja a stresszt és javítja kommunikációt.
A karkötő megnyugtat eltölt a Larimár gyógyító erejével. Ideális meditációhoz de nagyon erős talizmán is. Elősegíti a kommunikációt javítja a gondolkodást, tanulást.
Gondosan megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

2024.04.03
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Larimár leírása.
A Larimár viszonylag új felfedezésű kő. 1916-ban fedezték fel a Karibi Dominikai Köztársaságban. Mivel sokan úgy hiszik, hogy a karibi térség volt a legendás Atlantisz helye a Larimárt néha Atlantisz-kőnek , Delfin kőnek is hívják. Állítólag csodálatos kő , ha megpróbálja kiaknázni a víz erejét, és egy olyan társadalom ősi energiáját is, mint a mitikus Atlantisz. Azt tartják róla Atlantisz ősi bölcsességét és a delfinek gyógyító erejét adja a test és a lélek összehangolásához.. A Larimar a vízelemek egyike, mégis vulkanikus eredetében a tűz szülötte. A két energia polaritásának kiegyensúlyozására szolgáló néhány kristály egyike. Lehűti az indulatokat és csillapítja a félelmeket, enyhíti a stresszt és táplálja a fizikai és érzelmi testeket. A tenger és az ég istennő energiáihoz kapcsolódva Larimar segít a nőknek abban, hogy újra ráhangolódjanak veleszületett nőiségükre, és helyreállítsák kapcsolatukat a természettel. Felhívja a bennük lévő istennőt, hogy teljes mértékben megnyilvánuljon az életük legfőbb célja. Segíti a férfiakat abban, hogy kapcsolatba lépjenek női, intuitív és befogadó természetükkel. A Larimar csodálatos kő az anyáknak a terhesség alatt és után. Segít enyhíteni a szülés utáni depressziót, és megszünteti az új szülői feladatokhoz stresszt. A Larimar a bölcsesség, a felfedezés és az univerzum fokozott megértésének köve. Kapcsolatba hozhat olyan erőkkel, amelyekre egyébként soha nem gondoltál. A larimar használatával érzékenységet alakíthatsz ki a kozmosz iránt, amely elősegítheti a fokozott érzékelésed, sőt a pszichés erőid fejlődését. Harmonizálja az energiákat, és jobb kapcsolatokhoz vezethet az emberek között. Ha megtalálod a harmóniát másokkal, sokkal könnyebbé válik azoknak a céloknak az elérése, amelyeket szeretnél az életben. Úgy gondolják, hogy a Larimár rendszeres használata segít megtalálni a lelki társadat. Különösen hasznos olyan érzelmi kötelékek, minták vagy elvek felszabadításában, amelyek már nem szolgálnak a javadra. A tiszta kommunikáció köve, amely erőt és bátorságot nyújt ahhoz, hogy szívből nyíltan beszélhess. Larimarról ismert, hogy előhozza belső szépségét, és segít vonzani az áldásokat és a pozitív energiákat. A Larimar erőteljes érzelmi tisztító és gyógyító, különösen a fóbiák, pánikrohamok, stressz okozta egyensúlyhiány és túlzott harag vagy félelem ellen. A Larimar egy nyugodt kristály, amely elősegíti a pihenést és a nyugalmat. Segít visszatérni a játékosság és az örömteli gyermeki energia korábbi, természetesebb állapotához. Kiváló kő a Föld gyógyítására. A békét és a világosságot képviseli, a gyógyulás és a szeretet energiáját bocsátja ki. A földre helyezve ellensúlyozza a földenergia egyensúlyhiányát és a geopátiás stresszt. Egyesek Szerencsekőnek is nevezik miután körbejárta a világsajtót egy hölgy története aki megvásárolt egy Larimar gyűrűt, és rövid időn belül találkozott a lelki társával, és megnyerte a lottót!

A wenge nem csak egy gyönyörű fa, hanem egy csodálatos varázslatos eszköz is. Ismert, hogy fokozza a fókuszt, a bölcsességet, a védelmet, és blokkolja a nem kívánt erőket. Úgy gondolják, hogy a wenge fa növeli a Földdel való kapcsolatát, serkenti a gyökércsakrát, növeli a spirituális energiát és elősegíti a nyugodt lelkiállapotot. Nagyon nyugodt energiával rendelkezik, lassú, egyenletes gondolkodásra ösztönöz. Tökéletes eszköz a meditációhoz, különösen azok számára, akiknek gondjaik vannak a gondolataik lassításával. Kiválóan alkalmas a sötét mágia eloszlatására.

Az Akvamarin nagyon erős tisztító védő kő állítólag ereje olyan tiszta, hogy nem maradnak a közelében negatív energiák szennyeződések. Egyedülállóan képes megnyugtatni a tulajdonosát. Eloszlatja a stresszt és javítja kommunikációt. Segít az érvelésedben, fejleszti a logikát, hogy megtaláld a válaszokat összetett kérdésekre. Jószerencsét hoz. Nagyon pozitívan befolyásolja és javítja a kapcsolatokat, a hűség köve.

Adatok
Cikkszám
0621
Webáruház készítés