Garuda Ékszer „Szent hely” mini ásvány szett Gyógyító Buddha speciális csomag limitált

Raktárkészlet: 3 db
Garuda Ékszer „Szent hely” mini ásvány szett Gyógyító Buddha speciális csomag limitált

Buddha gyógyító oldalát személyesíti meg, A tibetiek szerint a rajta való meditáció minden betegséget és a szenvedés okát is megszünteti. A legfelsőbb gyógyítónak tartják. Saját magunk és mások gyógyulására kérhetjük az áldását. A fizikai betegségeken túl a zavaró érzelmeket is eltávolítja. Enyhíti a negatív karmát, szerencsét hoz és támogat a megvilágosodás útján
A különleges réz szobor nepálban készült és áldott. Egy gyönyörű nyers hófehér márvány lapon áll. A készlet tartalmaz egy kicsiny ametiszt drúzát és egy és egy különleges gyógyító energiával feltöltött hegyikristály geóda párt. A készletet ideális egy pici meditációs hely kialakításához.
Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Mantrája: TEJATA OM BEKANZE BEKANZE MAHA BEKANZE RADZA SZAMUDGATE SZOHA
A tiszta kvarckristályok az univerzális életerő természetes sugárzói és tárolói. A kicsiny kvarc geódák a kvarc egyik legtermészetesebb megnyilvánulásai. A tiszta kvarc vagy hegyikristály, a mester gyógyító. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. Eltávolítja a a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. Megvédi a teret minden negatív energiától. A tiszta kvarc erős védő mezőt hoz létre védve az aurát. Eloszlatja a statikus elektromosságot, és kiküszöböli a sugárzás és a radioaktivitás káros hatásait. A körülöttünk lévő teret megtölti életenergiával.
Meditáció során a fizikai dimenzió és a szellemi dimenzió összekapcsolásakor a tiszta kvarc javítja a kommunikációt, valamint az isteni és más világi mesterek, tanárok és gyógyítókkal való beszélgetést és azoktól kapott információkat. Természetes hajlama a harmóniára és céltudatosságot és fókuszt teremt ideális a célzott teremtő meditációhoz. A korona és a harmadik szem csakrák aktiválásával a tiszta kvarc kiszűri a zavaró képeket és segít az elme ürítésében. Ez lehetővé teszi az "egység" érzésének kialakítását és mély meditációs állapotot biztosít. A meditáció során a kristályon belül a kép vagy a kívánt eredmény képének megjelenítésével a tiszta kvarc erőteljes pszichés erősítést biztosít. A tiszta kvarc a legkönnyebben programozható kristály. A kristály „emlékszik” és nagyítja az energiamintát, tehát ugyanazon kristály használata ismételt meditációkban lehetővé teszi a koncentrált szándék erejének növelését. A kvarc ilyen módon történő programozása elősegíti a belső vagy külső életben gyakorlatilag bármilyen cél elérését.
Az ametiszt egy csodálatos kő, gyógyító és tisztító tulajdonságai legendásak. Nagyon erős védelmező kő melynek magas a spirituális rezgése. Ametiszt véd a negatív energiáktól, pszichés támadástól, a paranormális károsodástól vagy a rossz kívánságtól. Környezetünkben elhelyezve tisztítja a teret, a negatív energiát pozitív, szerető energiává alakítja. A természetes, nem csiszolt ametiszt ellensúlyozza az épületek alatt lévő negatív földi energiákat. Az ametiszt természetes nyugtató, enyhíti a stresszt és a feszültséget, megnyugtat csökkenti az ingerlékenységet, türelmetlenséget. Segít az összpontosításban, mélyebb megértést tesz lehetővé. Megkönnyíti a döntéshozatalt, logikus gondolkodást és spirituális megérzést biztosít és segíti a gyakorlati alkalmazást. Segít távolságot tartani, de közben nem veszítjük el az együttérzés és a szeretet képességét. Erősíti az isteni szeretet érzését, azt is mondják, hogy érzelmi stabilitást és belső erőt ad. Az ametiszt kíváló meditációhoz. Serkenti a harmadik szem csakrát. Energiája arra ösztönzi az elmét, hogy alázatos legyen, és átengedje át a magasabb energiákat. Segít hogy megértse azt, hogy az univerzum hatalma hogyan irányíthatja és irányíthatja az életét.
A fehér márvány erős metafizikai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek alapot adnak és megnyugtatnak. A lehetőségek kövének is nevezik. Elősegíti a meditáció és a tantrikus tevékenységek tisztaságát. Megteremti a meditáció csúcsállapotát és támogatja az álmok tökéletes felidézését. Növeli az önuralmat és a nyugalmat , védelmet és stabilitást ad. Javítja a fizikai és érzelmi állapotod. A márványról azt mondják, hogy segít erőt adni a nehéz körülményekhez, és ösztönzi a pozitív koncentrálást a fizikai és érzelmi javulásra. Feljegyzések szerint segít megerősíteni az immunrendszert a vírusos problémák leküzdésében és a csontvelőt érintő betegségekben.

Várható szállítás:
2022.12.13
8 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
0614
Webáruház készítés