Hegyikristály csoport fehér márvány lapon

Hegyikristály csoport fehér márvány lapon
Hegyikristály csoport fehér márvány lapon
Hegyikristály csoport fehér márvány lapon
Hegyikristály csoport fehér márvány lapon

A kicsiny kvarc csoportoknak különleges jelentőségük van. Mint csoport mindig egy csoportra hatnak lakásodban pl. a családodra is nem csak rád. Egy - egy csúcs azonosul majd családod egyik tagjával és kiterjeszti rá az áldását.
Egy gyönyörű nyers hófehér márvány lapon áll. A kristálycsoport ,különleges gyógyító energiával feltöltött. A készletet ideális egy pici meditációs hely kialakításához is , de kirakhatod a polcra a nappaliban étkezőben stb.
Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
A tiszta kvarckristályok az univerzális életerő természetes sugárzói és tárolói. A nyers kvarc csoportok és geódák a kvarc egyik legtermészetesebb megnyilvánulásai. A tiszta kvarc vagy hegyikristály, a mester gyógyító. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. Eltávolítja a a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. Megvédi a teret minden negatív energiától. A tiszta kvarc erős védő mezőt hoz létre védve az aurát. Eloszlatja a statikus elektromosságot, és kiküszöböli a sugárzás és a radioaktivitás káros hatásait. A körülöttünk lévő teret megtölti életenergiával.
Meditáció során a fizikai dimenzió és a szellemi dimenzió összekapcsolásakor a tiszta kvarc javítja a kommunikációt, valamint az isteni és más világi mesterek, tanárok és gyógyítókkal való beszélgetést és azoktól kapott információkat. Természetes hajlama a harmóniára és céltudatosságot és fókuszt teremt ideális a célzott teremtő meditációhoz. A korona és a harmadik szem csakrák aktiválásával a tiszta kvarc kiszűri a zavaró képeket és segít az elme ürítésében. Ez lehetővé teszi az "egység" érzésének kialakítását és mély meditációs állapotot biztosít. A meditáció során a kristályon belül a kép vagy a kívánt eredmény képének megjelenítésével a tiszta kvarc erőteljes pszichés erősítést biztosít. A tiszta kvarc a legkönnyebben programozható kristály. A kristály „emlékszik” és nagyítja az energiamintát, tehát ugyanazon kristály használata ismételt meditációkban lehetővé teszi a koncentrált szándék erejének növelését. A kvarc ilyen módon történő programozása elősegíti a belső vagy külső életben gyakorlatilag bármilyen cél elérését.
A fehér márvány erős metafizikai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek alapot adnak és megnyugtatnak. A lehetőségek kövének is nevezik. Elősegíti a meditáció és a tantrikus tevékenységek tisztaságát. Megteremti a meditáció csúcsállapotát és támogatja az álmok tökéletes felidézését. Növeli az önuralmat és a nyugalmat , védelmet és stabilitást ad. Javítja a fizikai és érzelmi állapotod. A márványról azt mondják, hogy segít erőt adni a nehéz körülményekhez, és ösztönzi a pozitív koncentrálást a fizikai és érzelmi javulásra. Feljegyzések szerint segít megerősíteni az immunrendszert a vírusos problémák leküzdésében és a csontvelőt érintő betegségekben.

Várható szállítás:
2023.02.06
3 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0611
Webáruház készítés