Citrin Drúza

Citrin Drúza
Citrin Drúza
Citrin Drúza
Citrin Drúza

Ez a kő vonzza a gazdagságot, bőséget, jólét, sikert és minden jó dolog. Nemcsak a gazdagság megszerzésében segíti, hanem a fenntartásában is. Támogatja a nagylelkű természetet, de segít a vagyon megőrzésében. Hordozza a pénz energiáját, ez a kristály, gazdagságot és bőséget fog hozni az életedbe. A citrine a nap hatalmát hordozza. Elnyeli átalakítja szétszórja a negatív energiát. Energiával tölt fel minden szinten. Különösen hasznos, ha erősen negatív környezetben, emberek között tartózkodsz nap mint nap. Kiváló kő az öngyógyításhoz, tisztítja az aurát. Az egyetlen kő melyet soha nem kell tisztítani. A citrin vonzza a szeretetet és a boldogságot. Segít abban, hogy egyre sugárzóbb legyél, és optimistább magatartást tanúsíts. Teremtő kő a vonzástörvénye legerősebb segítője. Aktiválja és fókuszálja az energiát erősíti a kreativitást. A Citrine segít megnyitni a harmadik szemet, és kinyitni a képzelőerőd, hogy jobban el tudj képzelni bármit, amit vágysz. Létrehozza az álmok és kívánságok kézzelfogható formává való átalakítását.
A citrin megnyitja a magasabb szintű tudatot az öröm elfogadásához az életben, felszabadítja a haragot, a negatív érzéseket, a mélyen elterjedt félelmeket és a pusztító tendenciákat. A meditációban, megnyit egy ajtót a belső gondolatokhoz. Lehetővé teszi az Egyetemes Élet Erő áramlását és elősegíti a meditációs állapotba történő könnyű átmenetet. Aktiválja a gondolkodási folyamatokat, és előhívja a képeket a mély elméből. Legfőbb energiája a megnyilvánulás manifesztáció. Ha átengeded magad, átveszi a céljaidat és kivetíti. Az univerzum válaszát vissza vezeti az ember felé, mint egy erős mágnes. Nagyon fontos, hogy ezt a vonzerejét csak fontos célokra használjuk fel. Amikor a Citrinnel meditálsz, erős meleget érezhetsz belülről és kívülről is.
Helyezd a meditációs térbe a drúzát vagy meditáció alatt vedd a jobb kezedbe. A cítrin nagyon erős élénkítő energiával is rendelkezik ezért ne rakd ágyad mellé vagy a hálószobába éjszakára.
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel

Várható szállítás:
2022.06.30
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0577
Tömeg
178 g/db
Webáruház készítés