Szelenit nyolcszögű térharmonizáló booster !

Szelenit nyolcszögű térharmonizáló booster !
Szelenit nyolcszögű térharmonizáló booster !
Szelenit nyolcszögű térharmonizáló booster !
Szelenit nyolcszögű térharmonizáló booster !

Úgy érzed, hogy nehéz vagy sűrű energia vesz körül vagy nehéz a levegő? Sötétnek vagy fülledtnek tűnik a tered? Ezek annak jelei, hogy stagnáló energia halmozódik fel az energiameződben vagy a környezeteden belül. Ideje tisztítani az energiát és megemelni a rezgést, és a Szelenit kristály tökéletes kristály a munkához.
A szelenit booster egy hatékony tisztító eszköz, amelyet otthonodban, irodádban tarthatsz, mivel folyamatosan, tisztítja és megvédi környezeted energiáját. 250 gram azaz negyed kiló súlyú szelenitet tartalmaz. Energiáját minden irányba sugározza. Gyorsan feloldja a negatív, beragad vagy stagnáló energiát, hogy elősegítse a a pozitív energia szabad áramlását. A szelenit booster emellett felerősíti és felemeli a tér energiáját és más gyógyító kristályok energiáját. Segít abban, hogy biztonságban érezd magad.
A szelenit rendkívül sokoldalúan felhasználható ideális egy tér lezárásához, biztonságos, felemelő környezet kialakításához, amely a külső behatásoktól védett. Helyezz a ház vagy szoba sarkaiba szelenit darabokat , faragásokat a külső negatívumok elleni védelemhez és a béke és nyugalom megteremtésére. Még ha kicsik is, nagyon jól működnek, és védenek a nagy és erős negatív hatásokkal szemben. Nem kétséges, hogy a szelenit az egyik legerősebb tisztítókő a világon. Nagyon erős kő, amely hatékonyan megtisztítja az aurádat, és eltávolítja a téged körülvevő összes rossz rezgést és negatív energiát. A szelenit áttetsző fehér jellege a szellemi tisztaságot, a fényt és az angyali birodalmakhoz való kapcsolódást képviseli. Ez a történelem egyik legszentebb kristálya. A neve Selene görög istennőből származik, a hold istennőjéből. A holdfény segítségével időről időre feltölthetted.
Ez az egyik legjobb kristály, amely a túlterhelt energiákat vagy negatívumokat eltávolítja a fizikai és éterikus testből, és segít abban, hogy tudatosan csatlakozz a felső Énhez. A fej tetején található korona-csakrával rezonál. A Korona-csakra egy kapu a kibővített világegyetemhez, kapcsolat a létezés magasabb szintjeivel és az univerzális energia és igazság forrása. A szelenit egy nyugtató kristály, amely körülvesz téged a mennyei fénnyel. Ideális a meditációhoz és a spirituális munkához, és elősegíti a kapcsolatteremtést a magasabb tudatossággal. Használható arra, hogy tudatosságodat összehangold a lelki tanítómesterekkel, az angyalokkal és a szellemi útmutatókkal, vagy hogy hozzáférhessenek a múltbeli vagy jövőbeli életedhez. Egy csodálatos eszköz a megvilágosodáshoz, békéhez és nyugalomhoz.
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel

Várható szállítás:
2022.09.30
2 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0573
Webáruház készítés