Szelenit masszírozó rúd !

Raktárkészlet: 0 db
Szelenit masszírozó rúd !
Szelenit masszírozó rúd !
Szelenit masszírozó rúd !
Szelenit masszírozó rúd !

Sokoldalú eszköz hiszen használhatod a tér harmonizálására vagy ékszerek töltésére, de elsődleges feladata a tested és az aurád karbantartása. Úgy érzed, hogy nehéz vagy sűrű energia vesz körül vagy nehéz a levegő . Ezek annak jelei, hogy stagnáló energia halmozódik fel az energiameződben. Ideje tisztítani az energiát és megemelni a rezgést, és a Szelenit masszírozó kristály tökéletes ehhez.
1. Egy nehéz nap után ha hazaérsz fogd meg a pálcát és fejed tetejétől a lábadig fentről lefelé húzd végig pár centire a testedtől. fokozatosan haladj körbe amennyire ez lehetséges. A szelenit kiszűri az aurádból a negatív energiákat.
2. Használhatod fürdés után közvetlen a testfelületen tisztításra ill. fájdalom csillapítására is.
3. A 2 lekerekített végű, egy kúpos vége tökéletesen kézben tartható az arc akupresszúrás pontjainak kezeléséhez. Erőltetés nélkül nyomd az egyik kúpos véget az arc finomabb akupresszúrás pontjaira például a szemek közelében és az orr körül, vagy az állon és a homlokon.
4. Ugyanígy használhatja teste akupresszúrás pontjain

Ne felejtsd el a kristályt sűrűn tisztítani holdfénnyel . Vízben oldódik, tehát vízben ne tisztítsd és ne ejtsd le mert a szelenit rendkívül törékeny
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel
A szelenit Rendkívül sokoldalúan felhasználható ideális egy tér lezárásához, biztonságos, felemelő környezet kialakításához, amely a külső behatásoktól védett. Helyezzen a ház vagy szoba sarkaiba a külső negatívumok elleni védelemhez és a béke és nyugalom megteremtésére. Még ha kicsik is, nagyon jól működnek, és védenek a nagy és erős negatív hatásokkal szemben. Nem kétséges, hogy a szelenit az egyik legerősebb tisztítókő a világon. Nagyon erős kő, amely hatékonyan megtisztítja az aurádat, és eltávolítja a téged körülvevő összes rossz rezgést és negatív energiát. A szelenit áttetsző fehér jellege a szellemi tisztaságot, a fényt és az angyali birodalmakhoz való kapcsolódást képviseli. Ez a történelem egyik legszentebb kristálya. A neve Selene görög istennőből származik, a hold istennőjéből. A holdfény segítségével időről időre feltöltheti. A telihold fényében töltés után más köveket és kristályokat feltehet a szelenit tetejére és annak aurikus mezőjére. A kő elosztja a holdfény energiáját a többi kristálynak megtisztítja és feltölti őket. Jó módszer a gyógyító ékszerek megtisztítására. Helyezd gyógyító karkötődet, nyakláncod egy szelenit kristályra egy éjszakán át. Eltávolítja az energiameződben lévő akadályokat és megszabadít a test diszfunkcionális energiáitól. Megtisztítja az aurát minden olyan méreganyagtól, amelyek befolyásolják a tested. Csak fésüld meg a szelenit kristályokkal a tested fentről lefelé, közben elképzelheted ahogy kiszívja az összes toxint, negatívumot, minden naok gondját, fájdalmát és stresszét. Ez jó gyakorlat, különösen akkor, ha minden nap sok ember vesz körül. A szelenit kristályokat aurád tisztítására használva megbizonyosodhatsz arról, hogy megszabadulsz más emberek nemkívánatos energiáitól.
Ez az egyik legjobb kristály, amely a túlterhelt energiákat vagy negatívumokat eltávolítja a fizikai és éterikus testből, és segít abban, hogy tudatosan csatlakozz a felső Énhez. A fej tetején található korona-csakrával rezonál. A Korona-csakra egy kapu a kibővített világegyetemhez, kapcsolat a létezés magasabb szintjeivel és az univerzális energia és igazság forrása. A szelenit egy nyugtató kristály, amely körülvesz téged a mennyei fénnyel. Ideális a meditációhoz és a spirituális munkához, és elősegíti a kapcsolatteremtést a magasabb tudatossággal. Használható arra, hogy tudatosságodat összehangold a lelki tanítómesterekkel, az angyalokkal és a szellemi útmutatókkal, vagy hogy hozzáférhessenek a múltbeli vagy jövőbeli életedhez. Egy csodálatos eszköz a megvilágosodáshoz, békéhez és nyugalomhoz.
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel

Várható szállítás:
2022.12.13
1 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
0572
Webáruház készítés