Shungit – Szelenit harmonizáló gömbök

Shungit – Szelenit harmonizáló gömbök

A harmonizátorok kifejezés két különböző összetételű kőalakra vonatkozik, amelyeket együtt használnak. Lehet henger, gömb vagy tojás alakú. A párosított harmonizátorok hagyománya az ókori Egyiptomból származik. A fáraókat gyakran úgy ábrázolják, hogy mindkét kezében egy hengert tartanak, miközben két, a ba és ka energia polaritását szimbolizáló isteniség veszi körül őket. Azt mondják, hogy a hengereket tartó személy testén finom energiaáram fut át. Ennek az energetikai áramlásnak az energizáló és kiegyensúlyozó hatása típusa összefügg a különféle felhasznált kövek sajátosságaival. Én gömböket szeretek használni pláne kezdők esetében. A gömbalak egy lágyabb simább energiát ad és belesimul a tenyércsakrába.
A sungit és a szelenit harmonizátor hatékony eszköz, segíthet az energia finomhangolásában, miközben feltölti és helyreállítja az emberi test vitalitását. Kutatások szerint a harmonizátorok segítenek javítani szervezetünk biológiai és energetikai állapotán, eltávolítják a blokkolt energiát, csillapítják az idegi megterhelést és a fejfájást, növelik az életerőt. A harmonizátorok napi használata bizonyított, egészségügyi előnyökkel jár, egyensúlyt és „harmóniát” hozva fizikai, érzelmi, mentális és éteri energiáidba
Ezeket a gyönyörű gömböket szelenit és szungit ásványokból faragták. Sungit és szelenit a tökéletes kombináció a tisztításhoz. Energiájuk annyira erős, harmonizáló és átalakító, hogy ha használjuk nem tudjuk elképzelni, hogy nélkülük egy térben éljünk vagy dolgozunk. E két gyógyító és védőkő energiájának kombinálása biztosítja azt az egyensúlyt amire életünkben szükségünk van. A szelenit és a shungit gyógyító tulajdonságainak energetikai kombinációja biztosítja a gyógyulást az átalakulást és támogató élményt nyújt. A sungit az érzelmek vulkánját hozza fel, segít az elme, a test és a szellem méregtelenítésében, a szelenit azért van, hogy megnyugtasson, megvédjen és tökéletes szinergiát teremtsen.
A sungit gömböt mindig a bal kezében tartsa a szelenitet a jobb kezében. Azt is megtarthatja és lazíthat, megtapasztalhatja a szelíd energiaáramlást, amely segít csökkenteni a stresszt és a szorongást. Kezdje 10 perccel, és fokozatosan emelje az időt, ha szükségesnek tartja.
Sajnos bizonyos egészségügyi problémákkal küzdő embereknek tartózkodniuk kell a harmonizátorok alkalmazásától, mivel ez erőteljes energia befolyásolhatja állapotukat. Ide tartoznak: akut szívbetegségek - szívinfarktus, stenocardia rohamok, bárki, aki pacemakerrel rendelkezik; krónikus betegség, mentális betegség, magas fokú magas vérnyomás vagy terhesség. Ne feledje az alternatív gyógymódok és a kristályterápia nem helyettesíti a hagyományos gyógyászatot. Egészségügyi panaszaiddal feltétlenül fordulj orvoshoz.

Várható szállítás:
2022.12.13
9 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Adatok
Cikkszám
0419
Webáruház készítés