Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély

Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély
Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély
Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély
Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély
Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély
Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély
Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély
Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély
Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély
Bastet talizmán ásványkarkötő Védelem – Függetlenség - Szenvedély

Bastet a macskafejű egyiptomi istennő a védelem a gyógyulás a mágia istennője. Fizikai és szellemi területeken feladata a ház, a nők és a gyermekek védelme, a házasság, a macskák védelme, elhárítja a betegséget, elősegíti a termékenységet és segíti a szülést. Nagyon népszerű istenség volt Egyiptomban. A legenda szerint nappal apjával a napisten Ra-val lovagolt az égen. Éjszaka viszont Ra védtelen volt. Ezért Bastet macskává változott, hogy megvédje apját Apep-től a kígyótól, aki el akarta venni RA erejét. Bastet a szent szemével, amelyet varázslatosan lát a sötétben és mágiával, végül meg tudta ölni a kígyót, biztosítva azt, hogy a Nap melege továbbra is a Nílus deltáján ragyogjon, termékeny földben bőséges növények teremjenek. Gyógyítóként és a ház védelmezőjeként ismerték őt. A Bastet szobrokat gyakran használták mindenféle gonosz szellem, kígyó, tolvaj, betegség és még a tűz elriasztására. Amellett, hogy védelmező istennő volt, minden érzéki és kellemes dolgot neki társítottak, beleértve a zenét, a táncot, a szexualitást, valamint minden nőies dolgot, különösen a parfümöt!
Az egyiptomi istennő Bastet emlékeztet minket nőiességünkre. Ajándéka megtanít ne mások véleménye alapján éljünk és ragaszkodjunk a véleménynyilvánítás szabadságához. Megtanít bennünket, hogy pihenjünk és soha ne pazaroljuk az energiát olyan dolgok miatti aggódására, amelyeken nem változtathatunk. Emlékeztet minket arra, hogy élvezzük a szépséget, a parfümöt a kecses mozgást az életet. Bastet nem hajlandó semmit komolyan venni. Minket is segít, hogy ne vegyük túlságosan komolyan a dolgokat, élvezzük nőiességünket és érzékiségünket. De ami a legfontosabb Bastet arra késztet minket, hogy elfogadjuk a dolgok valódi természetét (magunkat is ideértve), és ne zavarjon mások véleménye. Bastet istennő teljes kört alkot az örökkévalóság jelképe. Jelképezi az élet örömét, a harmóniát és a boldogságot.
Bastet a macskák védőszentje, és ily módon megtestesíti ezt az intuitív, rejtélyes és független energiát. Nem mondhatod meg Bastetnek, mit kell tennie, nem kérheted, hogy bármit is tegyen. De ha adsz neki helyet, egy elkötelezett szívet, akkor könnyedén meg fogod érezni hatalmát. Ha macskád van, akkor valószínű, hogy a Bastet választottad (nekem három is van ).
Mivel a Bastet a zenét a táncot szereti. Tedd fel kedvenc zenédet gyújts gyertyát. Pihenj, ülj, feküdj vagy táncolj ... csinálj bármit, ami kényelmes, csak ne felejts el lélegezni. Bastet megrázza a szent csörgőt vagy a sistrust, hogy megnyugtassa a pulzusod, és eltávolítson az elmédből minden félelmet vagy szorongást. Érezd, hogy az öröm energiája áthalad rajtad Érezze a folyékony fény meleg pulzáló energiájának mozgását a lábad talpáról a korona középpontjába a feje tetején, amíg úgy érzi, mintha egy gyönyörű fénykoronát viselne. Ugyanakkor úgy érzi, hogy a szívcsakrája tele van világossággal, örömmel és szeretettel. Megkérheted Bastet, hogy gyújtsa meg belső kreativitásod és szenvedélyed, hogy megnyissa a szívedet a szeretethez, hogy gyógyítsa be a régi érzelmi sebeket. Mindent, ami eszedbe jut, és helyes. Ha egy elakadt projekten dolgozol, kérd meg, hogy ébressze fel benned az inspiráció tüzet. Érezd jól magad vele!
Bastethez és energiájához a következő karkötővel is kapcsolódhatsz
Vörös Tigrisszem. Néhányan macskaszemnek nevezik, de ez téves, bár ideillene Önbizalommal tölt el, mint a tigrisszem de erősen kapcsolódik a gyökércsakrához. Szenvedélyt, kreativitást és életerőt biztosít. Növeli az önszeretetet. Védi önbecsülésedet, függetlenségedet, biztosítja, hogy ne kerülj olyan helyzetekbe, amikor fel kell áldoznod ezekből valamit. Segíti az önmegvalósítást. Elősegíti a partnered iránti szenvedélyt valóra váltja szexuális fantáziáid. (bastethez ez is hozzátartozik )

Nem kiválasztása:
Várható szállítás:
2023.06.13
Termék hossza:
Gyöngy mérete:
vegyes 8 mm 6 mm 5 mm
7 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Napkő hisz apja a napisten és a napkövet az istenek kövének is nevezik. A napkő pezsgő energiája emlékeztet az örömre, amelyet a teremtés célját inspirálja. Arra ösztönöz, hogy éld meg az élet örömeit. Hagyd, hogy a belső fényed és az aurád ragyogjon. Ahogy a nap életet teremt a Földön, a napkő úgy visz energiát a kreatív szellemedbe. Használd ezt a kreativitást, hogy ösztönözd a kapcsolatok, a munka és a szenvedélyek pozitív fejlődését.
Abalone kagyló színe, mint az éjszaka mikor Bastet átváltozik. Fokozza szépséged, és ösztönözni fog, hogy értékeld a téged körülvevő szépséget! Serkenti a pszichés képességek és az intuíció növekedését. Fokozza az együttérzést, a békét, a szépséget és az örök szeretetet. Energiái segítenek a harmónia elérésében a kapcsolatodban.
Citrin a nap hatalmát hordozza. Elnyeli átalakítja szétszórja a negatív energiát és energiával tölt fel minden szinten. Különösen hasznos, ha erősen negatív környezetben, emberek között tartózkodsz nap mint nap. Kiváló kö az öngyógyításhoz, tisztítja az aurát. A citrin a boldogság és öröm köve viselése vonzza a szeretetet és a boldogságot. Segít abban, hogy egyre sugárzóbb legyél, és optimistább magatartást tanúsíts. Növeli az önértékelést, és ösztönzi a pozitív energia beáramlását az életedbe
Gránát az energia köve. Segít kiterjeszteni és használni vonzerődet, hogy elérd, amit akarsz. Erős szeretetet vagy romantikus kapcsolatot szimbolizál. A szenvedély és a vágy energiáit hordozza. A gránát energiái felszabadítják a szexualitásodat, ugyanakkor a stabilitást és biztonságot ad a hűség egyik köve.
Valódi türkiz. A türkiz évezredek óta magában foglalja az összes kultúrát, és a bölcsesség, a nemesség és a halhatatlanság hatalmának szimbólumának tekintik. Egyiptomban is a szent kövek egyike volt. Itt Bastet gyógyító és védelmező tulajdonságait emeli ki. Mestergyógyító és úgy gondolták színével jelzi a betegséget. Eloszlatja a negatív energiát. Elősegíti az önmegvalósítást és a kreatív problémamegoldást, megnyugtatja az idegeket.
A karkötő egy gyönyörű cirkonia köves macska fejjel jelzi Bastet isteni erejét.
Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Adatok
Cikkszám
0305
Webáruház készítés