Mahakala amulett ásványkarkötő - mala

Mahakala amulett ásványkarkötő - mala
Mahakala amulett ásványkarkötő - mala
Mahakala amulett ásványkarkötő - mala
Mahakala amulett ásványkarkötő - mala
Mahakala amulett ásványkarkötő - mala
Mahakala amulett ásványkarkötő - mala
Mahakala amulett ásványkarkötő - mala
Mahakala amulett ásványkarkötő - mala

Mahakala már a hinduizmusban is megjelenik, de a tibeti buddhizmusban teljesedik ki, mint a legfőbb védelmező istenség. Ábrázolása félelmetes, miként Kali-é is, teste fekete színű, három szeme van, koponyákból készült koronát visel, ábrázolástól függően 2-4-6 karja van melyben fegyvereket tart és lángnyelvek veszik körül. Ne aggódj ez a félelmetes pillantás nem neked szól, célja a a rossz szellemek és a negatív energiák elriasztása a védett helytől. Mahakala védő ereje nagyon erős. A tibeti nomádok arcát védelemre használták sátraikban, a Nagy Fekete név mellett ma is gyakran nevezik a Sátrak Urának. Ma is megtalálható a templomok, kolostorok bejáratánál, a lakásokban leggyakrabban a bejárattal szemben helyezik el. Feladatai közé tartozik az életed gátló külső és belső akadályok - például ellenségek, betegségek, személyes sérelmek - elhárítása. Ő az együttérző őrző védelmet ad minden agresszióval szemben, ami érhet minket. Félelmetes ereje lerombolja az akadályokat és legyőzi az ellenségeket. Félelmetes arca elriasztja a negatív gondolatokat, tetteket és energiákat. Tüzes viselkedése révén irányít nehogy csalás, megtévesztés áldozatává válj. Támogat, ha nincs önbizalmad, nem hiszel a képességeidben, hogy megváltozz, növekedj erőben és megtaláld a legpozitívabb helyed a világban. Különleges segítséget ad. Három szeme kifejezi képességét, hogy látja a múltat jelent és jövőt. Rávilágít a jelenlegi helyzetedre élesíti intuíciódat, hogy döntéseidben senki ne tudjon befolyásolni. Öt koponyából álló koronája az emberi természet az öt negatív szenvedés erényekké történő átalakulását mutatja. Amikor szembenéz a negatív erőkkel és összetöri őket haragjával, a koponya korona semlegesíti azokat, hogy valami pozitívvá alakítsa. Bölcsességet ad, alázatot megszünteti a haragot és féltékenységet, hogy elégedett legyél a saját teljesítményeddel, felszabadulj és megnyugodj. Kérd meg Mahakala-t szellemi védelmezőnek. Úgy tűnik, hogy kemény és félelmetes, mint az élet, de a téged védelmez amikor szembe kell nézned az élet nehézségeivel. Arca csak a nagyobb jóléted szolgálatában félelmetes. Boldogságod, bölcsességed és karmikus egészséged védelmezi!
Az ásványkarkötő mely felébreszti benned és összekapcsol vele a tisztelet jeléül a tibeti malák stílusában készült, 21 szemmel, ha akarod mantrázásra is használhatod.

Várható szállítás:
2022.06.30
Termék hossza:
Gyöngy mérete:
8 mm
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A lávakő egy csodálatos védelmező kő jobban tisztít a negatív energiáktól, mint bármely más kő. Segít mind a fizikai mind a mentális stressz feldolgozásában amolyan stressz elnyelő. Az átalakulás köve hiszen egyszerre hordozza a tűz és a föld energiáját. Segít abban, hogy energiád és elszántságod legyen a változások idején az életedben. Emlékeztet arra, hogy mindig csak kergetjük az állmainkat ahelyett, hogy megszabadulnánk a félelmeinktől melyek gátolnak bennünket az elérésükben. A bazalt kő a tűz erejét tartalmazza, amelynek célja a szenvedély lángjának felébresztése a lelkedben, segít feltárni rejtett kreatív energiádat. Védelmet és biztonságot ad. A negatív energiát távol tartja és igyekszik maximalizálni az életedben a pozitív energia hatását. Erősen földel hasznos a fellegekben járó emberek számára.
A fekete ónix az egyik legősibb védelmező kő. Az évszázadok folyamán számos kultúra használta, védelemre az ártó emberek és személyek ellen. Az ónix a védelem mellett erőt ad. Támogatást biztosít a nehéz körülmények között, ha nehézségekbe ütközik személyes vagy szakmai életében. Fokozza az életerőt a következetességet és a kitartást. Ez a kő segítséget nyújt az összes célod eléréséhez és a feladatok elvégzéséhez. Védőburkolatot hoz létre, egy pajzsot a szervezet körül, hogy megvédjen minden káros és negatív energiától.
A karneol egy csodálatos kristály az ókori egyiptomiak kőbe zárt naplementének tekintették Az ókori harcosok karneolt viseltek, hogy bátorságot és erőt kapjanak. Megvéd a károktól és szerencsétlenségektől. A karneol támogató kristály, vitalitást és energiát ad. Tökéletes kő azoknak, akiknek állandóan magas energiaszinten kell dolgozni. Növeli a bátorságot és az önbizalmat. A karneol jó szerencsét, bőséget és jólétet vonz. Magasan tartja a motivációs szintedet és élesíti a gondolkozásodat.
A karkötő két kis koponya osztóval és egy nagyobb koponya guru szemmel készült tibeti szerencse csomóval.
Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Adatok
Cikkszám
0304
Webáruház készítés