Celestite(celestin) tojás geóda M

Raktárkészlet: 1 db
Celestite(celestin) tojás geóda M
Celestite(celestin) tojás geóda M
Celestite(celestin) tojás geóda M
Celestite(celestin) tojás geóda M
Celestite(celestin) tojás geóda M
Celestite(celestin) tojás geóda M

Az ár egy db. termékre vonatkozik!
Az angyalok köve, az ősi kultúrákban azt mondták, hogy az ég darabjai, amelyek a földre estek. A Celestite magas vibrációs frekvenciája minden irányba sugárzik, lágy, pozitív energiát bocsátva ki. Energiája egyszerre nyugtató és felemelő, azt érzed egy szerető védelmező figyel rád, vonzza az angyali energiákat és megtisztítja a teret. Helyezz egy kék celestitet a közeledbe, hogy óvatosan megtisztítsa a környezetet és feltöltse pozitív energiával. Ideális a hálószobában vagy a meditációban, hogy megnyugtassa a száguldó gondolatokat és megteremtse a nyugalmat. Tarthatja a munkahelyen a stressz és a szorongás leküzdése érdekében. A celestite segít a harmónia megteremtésében a kaotikus környezetben is.
A Celestite magas frekvenciája megkönnyíti a meditációba való zökkenőmentes átmenetet. Nyugodt, védett állapotot biztosít, amelyben felfedezheti belső lényét, a magasabb ént, vagy csatlakozhat az egyetemes elme bölcsességéhez. Ez elsősorban a mennyei kommunikáció köve, a célja, hogy kapcsolatba lépjen az angyali és isteni lényekkel. Az egyik leghatékonyabb kapcsolattartó az őrangyalokkal, az angyali birodalommal, és a szellemi útmutatókkal. Azt mondják, hogy ez a kő, meghívja az őrangyalát. Bármi legyen is vallási vagy spirituális hovatartozásod, az angyalok és az isteni hatalmak, melyeket a celesztite megteremt neked hasznodra vállnak. Ezek az energiák jobb egészségi állapothoz és önmegvalósításhoz vezetnek. Rendkívül hatékony a teljes béke megteremtéséhez, kiváló eszköz az álmok felidézésére, az asztrális utazásra, valamint a pszichés és intuitív tehetségek fokozására. A celestite gyengéd drágakő, és tökéletes azok számára, akik újak a kristályok erejének használatában és a meditációban.
Helyezd a meditációs térbe, vagy meditáció alatt vedd a bal kezedbe.
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel

Várható szállítás:
2022.09.30
2 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Kérlek vedd figyelembe minden kristály darab egyedi tehát nem feltétlenül egyezik a képen látottal, de nagyságában nagyjából azonos.

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0274
Webáruház készítés