3 Szemű DZI gyöngy Tibeti kvarc ásványkarkötő

Raktárkészlet: 0 db
3 Szemű DZI gyöngy Tibeti kvarc ásványkarkötő
3 Szemű DZI gyöngy Tibeti kvarc ásványkarkötő
3 Szemű DZI gyöngy Tibeti kvarc ásványkarkötő
3 Szemű DZI gyöngy Tibeti kvarc ásványkarkötő

A 3 szemű DZI gyöngy
Jólét, boldogság és hosszú élet. Fogadd el az áldását tibet gazdagság istenének. Szimbolizálja a nagy vagyon áramlását. A 3 szemű gyöngy a tibeti gazdagság isten Zambala (indiában Kubera) kifejezése. Öt megjelenési formája van, amelyek a nagylelkűség lényegét és előnyeit képviselik. Sárga Zambala a bőség és a jómód istensége. Ő jön és segít, ha valakinek anyagi, vagy más problémája van. A Dzi kulturában a 3 szemű gyöngy a „gazdagság" gyöngy. Ez a Dzi rendelkezik azzal a hatalommal, hogy kedvező feltételeket teremtsen, amelyek által a tulajdonos általános bőséget élvez, nem csak a gazdagság, hanem a nagy boldogság és jólét szempontjából is. Növelni fogja tulajdonosának képességét a vagyon felhalmozására, mivel pénzt kereső lehetőségeket mutat meg. Lehetővé teszi viselője számára, hogy kapcsolatba kerüljön a testtel a értelemmel és a szívvel a jó egészség, boldogság és gazdagság eléréséhez. A szerencse három csillagát képviseli, beleértve a hosszú életet az egészséget és a folyamatos vagyont.
A tibeti kvarcot a több mint 15 000 láb magasságban található a Ganesh Himal hegységben bányásszák ki, amely a Föld egyik legszentebb területe. A kristályokat kézzel gyűjtik össze néha maguk a szerzetesek, és zsákokba kerülnek. Ennek a rendkívül lelki területnek a rezgései a köveken átáradnak, így több ezeréves spirituális és gyógyító tudást könnyebben hozzáférhetővé tesznek. Tibeti kvarc kristályoknak szent, megvilágosodott rezgése van - azt tartják, hogy a szent OM hanghoz rezonálnak-, nagyon harmonikus és kiegyensúlyozott energiával rendelkeznek. Szertartásokon használják egy hely vagy egy személy megszentelésére.
A tibeti kvarc a világ egyik legerősebb védelmező kristálya. Gyógyító energiái megtisztítanak téged és a környezetet melyben tartózkodsz. Tisztítja és kiterjeszti az aurát fénnyel és pozitivitással tölti fel. Védőpajzsot hoz létre, amely csak pozitív rezgéseket engedi át az aurikus mezőbe. A tibeti kvarc pozitív megerősítésekkel tölti fel az életed. Ösztönöz, hogy nagyot álmodjál és többet érjél el. Mondhatsz imát vagy kívánságot ez a hatalmas kristály segít, hogy valóra váljon. Központosítja az energiát. Segít abban, hogy gyorsan kibontakozhassuk tudatosságunkat. Megismerheted az intuíciódat, képes leszel tisztában lenni az életed céljaival, erőt, elszántságot és vágyat nyerhetsz a sikerhez. Szeretetet és fényt hoz az életedbe örömet és boldogságot a kapcsolataidba. Hálával tölt el emlékeztet arra, hogy hálás legyél a kicsi és a nagy dolgokért. Felszabadítja a benned rejlő belső gyermeket. Segít elérni az egyensúlyt és a harmóniát. Fény és szeretet burkot fog létrehozni az aurád körül. Támogatja tudatod kibővítését. Rezonanciája segít, hogy fellépj a magasabb dimenziókba és beszélgess a szellemi és angyali tanítókkal. Elősegíti a kapcsolatot az ősi kultúrákkal. A tibeti szerzetesek azt tartják ezek a kristályok sok ezer évvel ezelőtt a csillagokból jöttek a földre, belsőjükben az ősi bölcsesség van elrejtve, és a kövek az Om hang vibrációját hordozzák.
A tibeti kvarc származási helye miatt is ideális kiegészítője a DZI amuletteknek ez a csodálatos kombináció segít megvalósítani életed jobbá tételével kapcsolatos kívánságaidat.

Várható szállítás:
2023.10.05
Gyöngy mérete:
7mm
24 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: Minden Dzi gyöngynek erős mágneses energiája van mely szabályozza serkenti az életenergia (chi) áramlását. Szabályozza a vérkeringést erősíti az immunrendszert. A hatások hasonlóak az akkupunktúrához. A tibeti kvarc Mestergyógyító mely hatékonyan gyógyíthatja az ideg és immunrendszert. Gyógyítja az összes csakrát és mélyreható gyógyulást biztosít. Gyorsítja a felépülést a műtétek után. Segít az idegrendszer gyógyításában és támogat a függőségek legyőzésében. Sokoldalú fájdalom csillapító.

 

Feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. A karkötő a teliholddal kombinált 10 milliószoros napon 2020.03.09-én készült. A tiszta életenergia mellett hordozza a 10 milliószoros nap és a telihold energiáját.

Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
0257
Webáruház készítés