Fazettált Rubelit fehér Jade ásvány karkötő swarovski szívvel

Fazettált Rubelit fehér Jade ásvány karkötő swarovski szívvel
Fazettált Rubelit fehér Jade ásvány karkötő swarovski szívvel
Fazettált Rubelit fehér Jade ásvány karkötő swarovski szívvel
Fazettált Rubelit fehér Jade ásvány karkötő swarovski szívvel

Különleges karkötő A rubelit a lelkesedés, aktivitás, melegség és boldogság energiát hozza. Az érzelmek, a szenvedély, a cselekvés, az ötletek energiáit. A fehér Jade segít abban, hogy ezt az energiát a számodra leghasznosabb módon használd fel.
A rubelit egy csodálatos kő. Vörös turmalin néven is ismert, de nem minden vörös turmalint neveznek rubelitnek, csak a letökéletesebb kövek kapják ezt a nevet. A rubelit a turmalin család legértékesebb köve.
A Rubelite egy csodálatos kő mely korlátlan mennyiségű ihletet, lelkesedést és lendületet ad. A szenvedély és a szeretet energiáját hordozza. Ez a kő elősegíti az életenergia áramlását, úgy érzed mindent el tudsz érni. Erőt kitartást ad, hogy céljaidért dolgozz. A függetlenség spontanitás és találékonyság energiájával tölti be az életed, elősegíti a kreativitásodat. A gazdagság és bőség energiáját hordozza, de ami a legfontosabb hálásnak fogod érezni magad az élet igazi gazdagságáért.
Érzelmi támogatást nyújt amikor szükség van rá. Kinyitja a szívcsakrát. Azt tartják róla energiái vonzzák a tökéletes romantikus partnert és segít megtalálni a lelki társat. Ha kapcsolatban élsz erős stabilizáló romantikus energiával vesz körül és életben tartja a szerelmet.
A Jade a tisztaság és a nyugalom jelképe. A fehér Jadé-ről úgy tartják, hogy a fény pozitív és ragyogó ereje van a kőben. Mint minden Jade a fehér Jade is gazdagságot, jólétet és bőséget hozhat az életedben. A fehér Jade kiegyensúlyozza az energiákat és biztosítja, hogy a szerencse áramlása folyamatos legyen. Támogat téged a pénzügyi nehézségek leküzdésében. Segít abba, hogy az energiáit a leghasznosabban használja fel. Erőteljes gyógyító energiái az egész világon ismertek, mert képes megtisztítani a szíved energiáit. A fehér Jade is képes arra, hogy növelje az életedben a szeretet energiáját. Elősegíti a szeretetet és az érzelmi egyensúlyt, valamint a békét és a harmóniát a kapcsolatodban! Segít abban, hogy megszabaduljon a negatív energiáktól és negatív gondolatoktól. A kő nyugtató energiái nagyon pozitív fényt hoznak az életedbe, ami megérinti a szívedet, és megtisztítja. A fehér Jade egy nagyon alázatos kő, biztosítja, hogy a föld energiáihoz és a boldogság forrásához kötődj.

Várható szállítás:
2022.06.30
Termék hossza:
Gyöngy mérete:
8 mm és 4 mm
5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: A fehér Jade támogatja a húgyhólyagot és a veséket, Gyógyítja a magas vérnyomást stabilizálja a vércukorszintet. Javíthatja a termékenységet, és védi mind a babát, mind az anyát a terhesség alatt. A rubelit energiája hasznos a szívre és a reproduktív rendszerre. Hasznos az emésztőrendszerre a máj, a lép a tüdő és hasnyálmirigy kezelésére. Serkenti a vérkeringést javítja a vénák szerkezetét. Elosztja az életerőt.

Adatok
Cikkszám
0255
Webáruház készítés