Fehér Jade fatettált rubin zoizit gyöngyökkel swarovski medállal

Fehér Jade fatettált rubin zoizit gyöngyökkel swarovski medállal
Fehér Jade fatettált rubin zoizit gyöngyökkel swarovski medállal
Fehér Jade fatettált rubin zoizit gyöngyökkel swarovski medállal
Fehér Jade fatettált rubin zoizit gyöngyökkel swarovski medállal

Csodálatos kombináció mely elűzi a stresszt és a gondokat. Pozitív energiával tölt el. Kiteljesíti kreativitásodat és segít elérni céljaidat.
A Jade a tisztaság és a nyugalom jelképe. A fehér Jadé-ről úgy tartják, hogy a fény pozitív és ragyogó ereje van a kőben. Mint minden Jade a fehér Jade is gazdagságot, jólétet és bőséget hozhat az életedben. A fehér Jade kiegyensúlyozza az energiákat és biztosítja, hogy a szerencse áramlása folyamatos legyen. Támogat téged a pénzügyi nehézségek leküzdésében. Segít abba, hogy az energiáit a leghasznosabban használja fel. Erőteljes gyógyító energiái az egész világon ismertek, mert képes megtisztítani a szíved energiáit. A fehér Jade is képes arra, hogy növelje az életedben a szeretet energiáját. Elősegíti a szeretetet és az érzelmi egyensúlyt, valamint a békét és a harmóniát a kapcsolatodban! Segít abban, hogy megszabaduljon a negatív energiáktól és negatív gondolatoktól. A kő nyugtató energiái nagyon pozitív fényt hoznak az életedbe, ami megérinti a szívedet, és megtisztítja. A fehér Jade egy nagyon alázatos kő, biztosítja, hogy a föld energiáihoz és a boldogság forrásához kötődj.
Rubin Zoizit vagy más néven ayolite a kedves kő élénk energiával rendelkezik, és javítja az agy és a szív közötti energetikai és idegi kapcsolatokat, és serkenti a pozitív érzéseket. Ez a kő a szín és az energia gyönyörű kombinációja, az erős és mély érzéseket, valamint az energiát és a szenvedélyt szimbolizálja. A Ruby Zoisite a vitalitás és a növekedés kője. Vonzza a jólét és a bőség energiáit, és elősegíti, hogy álmaid hamarabb, valósítsd meg. A Ruby Zoizit energiája növeli a kreativitásod és növeli az élet iránti szenvedélyed. Átalakítja a negatív energiákat a pozitív energiákká és eltávolítja az összes letargiát vagy stresszt.
A karkötő egy gyönyörű swarovski kristály medállal készült. Megtisztítva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Várható szállítás:
2022.12.12
Termék hossza:
Gyöngy mérete:
8 mm és 4 mm
5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: A fehér Jade támogatja a húgyhólyagot és a veséket, Gyógyítja a magas vérnyomást stabilizálja a vércukorszintet. Javíthatja a termékenységet, és védi mind a babát, mind az anyát a terhesség alatt. A rubin zoisit csökkenti vagy segíti a szívvel kapcsolatos problémák kezelését, és elősegíti a test általános gyógyulását. Elősegíti a jobb vérkeringést, jótékony hatással van a reproduktív szervekre.

Adatok
Cikkszám
0252
Webáruház készítés