Védelem ásvány karkötő lányoknak

Raktárkészlet: Rendelhető
Védelem ásvány karkötő lányoknak
Védelem ásvány karkötő lányoknak
Védelem ásvány karkötő lányoknak
Védelem ásvány karkötő lányoknak

Fekete Turmalin – A gyermekek szelíd védelmének egyik kedvence a fekete turmalin. A fekete turmalin gyengéd energiát kínál, amely védelmet nyújt a negatív energiák és érzelmek ellen. Segíthet a gyermekeknek abban, hogy biztonságban érezzék magukat, amikor az iskolába járnak, vagy éjszaka alszanak. A fekete turmalinnal a gyermekek magabiztosak és megalapozottak lesznek, és ez segít csökkenteni a félelmeiket. Az egyik legjobb védő drágakő, amelyet viselhet. Nem csak a negatív energiát távolítja el, hanem azt pozitív energiává változtatja. Védelmet nyújt pszichés és fizikai támadásoktól, negatív entitásoktól, valamint mások és környezetének energiáitól. Csökkenti a stresszt. A fekete turmalin segít felszabadítani az aurikus mezőben tárolt fájdalmas érzelmeket, így a gyermekek nem emésztik magukat olyan hosszan egy kellemetlen élménytől.
Ametiszt- Az ametiszt lila színének köszönhetően nagyon népszerű kristály a gyerekek számára. Nyugtató, békés energiát kínál, amely ideális a gyerekek számára. Szelíd, védő és szellemi energiát biztosít. Gyógyító kristály a negatív energiákat megtisztítja és átalakítja. Stabilitást, erőt és belső békét ad. Javítja a koncentrációt, a memóriát és a fókuszt, így kiválóan alkalmas iskolai és házi feladatok elvégzésére. Javítja az intuíciót, a kreativitást és az érzelmi megértést Az ametiszt egyike azoknak a köveknek, amelyeket gyermeke mindig magával vihet, hogy szinte minden helyzetben jobban érezze magát. Megnyugtatja a testet és az elmét, felkészíti a testet az alvásra és csökkenti a rémálmakat.

A gyermekeknél a fokozatosság elve nagyon fontos. Ha pl. Az iskolában hordják a karkötőt a nap további részében vegyék le. Természetesen, mint a felnőttek alvás közben soha ne viseljék.

Várható szállítás:
2022.01.31
Elkészítési idő:
3 nap
Termék hossza:
Gyöngy mérete:
8 mm
3 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
063
Webáruház készítés