Shungit piramis 6 cm

Raktárkészlet: 1 db
Shungit piramis 6 cm
Shungit piramis 6 cm
Shungit piramis 6 cm
Shungit piramis 6 cm

A shungite-ot
A shungitot a XXI. Század csoda kővének nevezik pedig kb. 2 milliárd éves. Egy 1996-ban történt Nobel-díjas kutatás fedezte fel az antioxidáns fulleréneket a kőben. Ekkor kezdték a shungite-ot nagyobb mértékben használni gyógyításra az eleme és a test tisztítására méregtelenítésre és az elektromágneses mező (EMF) elleni védelemre. Oroszországban a természetes lelőhelyén a shungit hosszú múltra tekint vissza. Nagy Péter cárról feljegyezték, hogy csak shungittal tisztított vizet ivott, Ő alapította az első olyan fürdőt is ahol az emberek shungittal tisztított forrásvízben fürödtek. A shungit gyakorlatilag tiszta szén. Egyik lényeges tulajdonsága, hogy csillapítja, megszünteti az elektromágneses sugárzás eredményeként létrejövő ún. EMF elektromágneses mezőket. Az elektromágneses tereket elektronikus eszközök hozzák létre. Az olyan általános elektronikus cikkek, mint a laptopok, mobiltelefonok, számítógépek és táblagépek, mind az EMF mezőket hoznak létre. A shungite elhelyezése a számítógép, a mikrohullámú sütő vagy a különféle otthoni elektronikai eszközök körül blokkolja ezeket a mezőket.
Azonban nem csak a káros EMF mezőket csillapítja, hanem magához szív minden negatív energiát, helyezz el egy shungit követ vagy piramist otthonodban ott, ahol a leginkább érzed a negatív energiákat (ahol a legkényelmetlenebbül érzed magad). A shungit képes kiegyenlíteni az energia áramlását a házban. Mivel ősi kapcsolatai vannak magával az élettel, hamar észre fogod venni a változást. A negatív energia emberekből is áramolhat feléd, a shungit rendkívül előnyös, ha ilyen emberek vannak a közeledben. Elnyeli a negatív energiát, hatékony védelem az un. energiavámpírok ellen is.
Természetesen nem szabad az orvosi ellátás helyettesítésére használni, de számos tanulmány szerint a shungit antioxidánsai javítják az egészséget és erősítik az immunrendszer működését. Eltávolítja a szervezetből a betegséghez társuló negatív energiákat. Csökkenti a gyulladásokat. Használható az álmatlanság leküzdésére, az energia fokozására, a stressz csökkentésére és a szorongás enyhítésére.
Ahogy a shungite tulajdonságai megtisztítják a környezetet úgy gondolják, hogy a shungit megtisztítja a lelket is. Vezető képessége miatt erősítőként is alkalmas mágia és meditáció során. Ha az a célod, hogy a mentális energiád egy adott cél felé összpontosítsd, akkor a shungit képes felerősíteni kisugárzásodat. Segít gyakorlati megoldásokat találni arra is, hogy miért nem tudtak megvalósulni bizonyos vágyaid.
Meditáció során a shungit a gyökércsakrához kapcsolódik tartsd kezedbe vagy helyezd a győkércsakrádra. A shungit hordozza a föld energiáját, gyógyítást és védelmet nyújt, miközben behatol a létezésed magjába, hogy nyugalmat és földelést adjon. Megtisztítja az energiameződet. Általában a shungit először alacsonyabb rezgésű energiát küld az aurád köré, és a fizikai testeden dolgozik a mentális és érzelmi test meggyógyítása előtt. Később kapcsolatba lép az érzelmi és mentális testeddel, felszabadítva minden mentális vagy érzelmi akadályt. Lehet, hogy ez nem történik meg azonnal, vagy az első gyakorlat során, de legyél türelemmel.
Egy érdekesség, a sungit erősítőként viselkedik így más kristályok erejét is növeli, de oroszország egyes részein régen azt tartották, hogy a spirituális energiákat a tárgyak varázserejét is felerősíti ezért az ikonok festékébe gyakran kevertek shungit port. 
A piramisok 3 , 4 cm ill. 6 cm alapúak, ha nagyobb méretre van szükséged írj nekem. Helyezd őket arra a területre, ahol jobb energiákat szeretnél. Ideális az íróasztalodra is megvéd az elektronikus eszközök ártalmas sugaraitól. Mivel a negatív energiát eltéríti vagy elnyeli, gyorsan szerencsésé és sikeresebbé válhatsz az élet szinte minden területén, amelyre szellemi energiát szentelsz.
A piramisok hatóköre 3 cm-es. 1-1,2m, 4 cm-es 2m, 6 cm-es 4m
Minden piramis megtisztítva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Várható szállítás:
2022.12.09
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0555
Webáruház készítés