Őrangyal Karkötő gyermekeknek Lány

Őrangyal Karkötő gyermekeknek Lány
Őrangyal Karkötő gyermekeknek Lány
Őrangyal Karkötő gyermekeknek Lány
Őrangyal Karkötő gyermekeknek Lány
Őrangyal Karkötő gyermekeknek Lány
Őrangyal Karkötő gyermekeknek Lány
Őrangyal Karkötő gyermekeknek Lány
Őrangyal Karkötő gyermekeknek Lány

A gyermekeknek még jobban szükségük van az őrangyalok segítségére, mint a felnőtteknek ebben az elesett világban, mivel a gyerekek még nem tanultak annyit, mint a felnőttek, nem tudják hogyan kell megvédeni magukat a veszélyektől. Az őrangyalok a közelben vannak, és készek mindenben segíteni - akár látható formában jelennek meg, akár láthatatlanul dolgoznak életük kulisszái mögött. Megóvják gyermekedet a fizikai veszélyektől, betegségektől stb. A karkötő megerősíti a kapcsolatot az őrangyalukkal. Raymond A. Moody amerikai kutató szerint azok a gyermekek akik szorosabb kapcsolatban vannak őrangyalukkal boldogabbak és reményteljesebbek társaiknál.
különlegesen tiszta AA kategóriás Angelit
Az angelit egy békés kristály, amely megtestesíti az őrangyalok szelíd energiáját. Az Angelit drágakő a tökéletes drágakő egy őrangyal karkötő számára, és belső békét és nyugalmat kölcsönöz gyermekednek. Azt tartják róla, hogy egyetlen célja kapcsolattartás az angyalokkal, segít megérinteni a láthatatlan világot és emlékeztet arra, hogy angyalok vannak körülötted. Tökéletes társ, hogy emlékeztesse gyermeked arra, hogy szeretik és védik. Az Angelite megnyugtató hatása csodálatosan működik a gyenge, szorongó és túlreagáló gyerekeknél. Ez a kő gyengéd, de erőteljes gyógyító energiával rendelkezik, amely minden szinten előnyös lesz gyermeked számára. Segíti az őszinte kommunikációt. Támogatást nyújt a stresszes helyzetekben megmutatja, hogy küzdje le a félelmeit az előtte álló akadályokban. Azt a megnyugtató érzést biztosítják, hogy sosincs egyedül, és hogy angyalai azon dolgoznak, hogy megadjanak neki mindent, amire szüksége lesz.
Mivel az Angelit nyitottá teszi az elmét , sebezhetőbb lesz a pszichikai támadások ellen. Gyermekek esetében különösen fontos, hogy kombináljuk egy olyan kristállyal mely eloszlatja a negativitást. A karkötőben ezért hematittal kombináltam. A hematit semlegesíti a negatív energiákat, növeli az önbizalmat és csökkenti az aggodalmakat. Földelő hatása révén stabilitást ad és segíti a gyermeket abban, hogy védettnek érezze magát. Kiegyensúlyozott energiát biztosít, amely elősegíti az erő és a bátorság érzését, ugyanakkor megnyugtató. Megnyugtatja a gyermekeket és segít az órára való felkészülésben.
A Karkötőt egy kicsi nemesacél angyal medált egészíti ki a lány verzióban két nemesacél kristályokkal díszített köztes gyönggyel
Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Várható szállítás:
2023.06.13
Termék hossza:
Gyöngy mérete:
8 mm
6 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0560
Webáruház készítés