Harmónia Dendrites achát – Dzi kő ásvány karkötő Férfi

Harmónia Dendrites achát – Dzi kő ásvány karkötő Férfi
Harmónia Dendrites achát – Dzi kő ásvány karkötő Férfi
Harmónia Dendrites achát – Dzi kő ásvány karkötő Férfi
Harmónia Dendrites achát – Dzi kő ásvány karkötő Férfi
Harmónia Dendrites achát – Dzi kő ásvány karkötő Férfi
Harmónia Dendrites achát – Dzi kő ásvány karkötő Férfi

Harmónia – Védelem - Jószerencse
Ez egy finom vékony talizmán lehelet. Két különböző achát kombinációja. 4 mm es gyönyörű dendrites achátot és egy kicsi természetes dzi követ tartalmaz. A dzi kő melyet Tibeti achátnak is neveznek szent kő Tibetben. Ebből a fajta achátból készülnek a dzi gyöngyök, de természetes állapotukban is amulettként használják. Hihetetlen mértékben semlegesíti a negatív energiát, Védelmet, reményt és jó szerencsét ad. A Dendrites achát a teljesség köveként is ismert. Az ártatlanságot, tisztaságot, és egységet testesíti meg. A kő meleg, szerető és védő rezgései elősegítik az érettséget, a nyugalmat és a belső stabilitást. Segít abban is, hogy erős kapcsolatban legyél a földdel, a fizikai világgal és megértsd a helyed az univerzumban. Elősegíti az önelfogadást és az önbizalmat, ösztönzi a saját igazságod kimondását. Vonzza és bőséget, gazdagságot és teljességet hoz életed minden területére.
A két kő kombinációja elhozza életedbe a külső és belső harmóniát, védelmet, jó szerencsét ad.
Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
A dzi kő melyet Tibeti achátnak is neveznek szent kő Tibetben. Ebből a fajta achátból készülnek a dzi gyöngyök, de természetes állapotukban is amulettként használják. Alapvetően fekete ,fehér és barna mintákkal. Ritka achát és nehéz beszerezni. Hihetetlen mértékben semlegesíti a negatív energiát körülötted. Kiváló a három „rossz” a rossz szokás, a rossz gondolat és a rossz környezet semlegesítésére. A remény köve mely lehetőséget ad hogy megszabadulj a nehézségektől, letörtségtől. Használatával visszaszerzed a fényes jövőt, újjáéleszti a jószerencsét. Bátorságot ad és segít abban, hogy nehézségek nélkül haladj előre. Erősíti az önbizalmat és az akaratot. Segít álmaid valóra váltásában, megakadályozza, hogy a dolgok félúton megakadjanak befejeződjenek, biztosítja számodra a szükséges koncentrációt és az akaratot. Elősegíti a jó kapcsolatokat és lehetővé teszi hogy megérezze az önhöz közeledők valódi szándékait. segít megkülönböztetni a téged szerető illetve feléd rosszindulatú embereket.

A dendrites achát egy kicsit csoda kő is hiszen a legendás Merlinit ennek az achátnak egy speciális változata mely csak fekete zárványokat tartalmaz. A dendrites achát ezzel szemben leginkább barna vagy fekete dendrit zárványai jellemzik, amelyek vas-oxidból vagy mangánból állnak. Az ártatlanságot, tisztaságot, és egységet testesíti meg. A kő meleg, szerető és védő rezgései elősegítik az érettséget, a nyugalmat és a belső stabilitást. Stabilizálja aurádat, és segít megszabadulni az élet negatív energiáitól. Nagyon erős tisztító hatása van, amely minden szinten segít. Professzionális támogató kőként a stabilizálja az energiaszintet. A dendrites achát a föld teremtési, fejlődési és születési energiáinak erőteljes csatornája. A természet állandó megújulásának energiáit árasztja. Segít abban is, hogy erős kapcsolatban legyél a földdel, a fizikai világgal és megértsd a helyed az univerzumban. Megismerteti a helyed a világban, és olyannak látod a dolgokat amilyenek valójában. Megérteti hogy a tapasztalatok az élet részei. Ideális önvizsgálathoz, fokozza a mentális erődet és segít megérteni az élettapasztalataidat okozó viselkedéseid. Elősegíti az önelfogadást és az önbizalmat, ösztönzi a saját igazságod kimondását. Meggyógyítja az érzelmi diszharmóniát, amely megakadályozza a szeretet elfogadását vagy adását, békét teremt a külvilággal és önmagaddal. A dendrites achátot általában a teljesség köveként emlegetik. Vonzza és bőséget, gazdagságot és teljességet hoz életed minden területére.


Várható szállítás:
2023.02.06
Termék hossza:
3 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0587
Webáruház készítés