Magatama Onna-bugeisha Női ásvány karkötő

Magatama Onna-bugeisha Női ásvány karkötő
Magatama Onna-bugeisha Női ásvány karkötő
Magatama Onna-bugeisha Női ásvány karkötő
Magatama Onna-bugeisha Női ásvány karkötő
Magatama Onna-bugeisha Női ásvány karkötő
Magatama Onna-bugeisha Női ásvány karkötő
Magatama Onna-bugeisha Női ásvány karkötő
Magatama Onna-bugeisha Női ásvány karkötő

Garuda Magatama ásványkarkötő - Onna-bugeisha
A Samurai-t mindenki ismeri, de voltak női szamurájok is! A felső osztályhoz a bushi-hoz tartoztak. Már a szamurájok megjelenése előtt is léteztek és magasan képzett lándzsa és kardforgatók voltak. Feladatuk a közösségek védelme volt ott, ahol hiányoztak a férfi harcosok. De harcoltak is, a legenda szerint Dzingu hercegnő vezette a koreai megszállást. Ezeknek a harcos amazonoknak a neve Onna bugeisha volt ez inspirálta ennek a harcos karkötőnek a nőies változatát.
Ónix és tigrisszem.
A fekete ónix az egyik legősibb védelmező kő. Az évszázadok folyamán számos kultúra használta, védelemre az ártó emberek és személyek ellen. Az ónix a védelem mellett erőt ad. Támogatást biztosít a nehéz körülmények között, ha nehézségekbe ütközik személyes vagy szakmai életében. Fokozza az életerőt a következetességet és a kitartást. Ez a kő segítséget nyújt az összes célja eléréséhez és a feladatok elvégzéséhez. Védőburkolatot hoz létre, egy pajzsot a szervezet körül, hogy megvédjen minden káros és negatív energiától.
A tigrisszem is az egyik legősibb talizmán, hagyományosan amulettként használják, hogy megvédje az átoktól, rosszindulattól balesetektől. A harcosok köve. A római katonák legbecsesebb talizmánja volt. Növeli az akaraterőt, bátorságot, lelkierőt ad segíti a célok elérését. Inspirálja a kreativitást és kihasználja a tehetséget és a képességeket. Az egész történelem során a jólét és a szerencse kristálya volt.Bőséget és jólétet hoz az életedbe növeli a bevételeidet, segít megőrizni a megteremtett javakat. A tigris szem energiája segíthet az álmaid és a vágyak megvalósításában, megtanítja, hogy ne add fel az álmaidat.
A szerelemben az ónix hordozza a szeretet energiáját és növelni az érzékiséget! Az ónix segít a szexuális impulzusok irányításában és kezelésében. Amikor fenyegetés van a horizonton, az ónix energiái védik a kapcsolatot és erősítik egymás iránti elkötelezettséget. Betölti a kapcsolatot ódivatú romantikával! Az ónix megerősít romantikus és szexuális partnerként. A tigrisszem inspirál, hogy új impulzusokat vigyél a kapcsolatba. Segít elérni, hogy az álmaid valóra váljanak azzal a személlyel, akit szeretsz. Mint látszik A Samurai-al ideális páros karkötő is! Várható szállítás:
2023.10.06
Elkészítési idő:
3 nap
Termék hossza:
Gyöngy mérete:
6 mm
4 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: Az ónix enyhíti a fájdalmat különösen a migrénes fejfájással együtt járót. Az ónix előnyös a fogak és csontok számára, és támogatja a csontvelővel és a lágyrészek szerkezetével kapcsolatos rendellenességeket. Javítja a hallást. Szerepet játszik az immunrendszer erősítésében, a test élettartamának és vitalitásának megőrzésében. A tigrisszem jótékonyan hat a szemre, vérellátó, növeli a vitalitást és az erőt, és egyensúlyba hozza a testet minden szinten. Gyógyítja a torkot a nemzőszerveket és feloldja a szűkületeket. Erősíti a csontokat. Hatékony a rémálmok enyhítésére mérsékeli a depressziót.

Adatok
Cikkszám
025
Webáruház készítés